Κάλπες την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου
Κάλπες στήνονται την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στο Εργατικό Κέντρο της Πάτρας για την ανάδειξη νέας Διοίκησης, Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων στη ΓΣΕΕ. "Καλούνται οι ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ των Σωματείων του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας, όπως προσέλθουν την ΚΥΡΙΑΚΗ 03 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 και ώρες 9 το πρωί έως 9 το βράδυ στο Ε. Κ. ΠΑΤΡΑΣ, οδός Κολοκοτρώνη 20, 2ος όροφος και να ψηφίσουν για νέα Διοίκηση, Ελεγκτική Επιτροπή και Αντιπροσώπους στη ΓΣΕΕ.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΚΑ.
Δικαίωμα συμμετοχής στις Αρχαιρεσίες έχουν οι Αντιπρόσωποι που τα Σωματεία τους έχουν καταβάλει όλες τις οφειλόμενες συνδρομές στο Ε. Κ. ΠΑΤΡΑΣ μέχρι και 31/10/2017" αναφέρει η ανακοίνωση των μελών της εφορευτικής επιτροπής. (Γκουρζούτας Αθανάσιος, Καραντζάς Ανδρέας, Ανδρεάτου Άννα).
ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr