SPOTLIGHT

/

Ο Μέριλιν Μάνσον έδιωξε τον μπασίστα του που κατηγορείται για βιασμό πριν από 20 χρόνια

Κοινοποίηση
Tweet

«Θα αντικατασταθεί στην επόμενη περιοδεία, του εύχομαι καλή τύχη», δήλωσε ο Μάνσον

Ο τραγουδιστής Μέριλιν Μάνσον έδιωξε τον μπασίστα του, που κατηγορείται ότι βίασε τη φίλη του τη δεκαετία του ΄90, στον απόηχο του σκανδάλου του Χάρβει Γουάινστιν που συγκλονίζει το Χόλιγουντ.

Ο τραγουδιστής της ροκ δήλωσε ότι αποφάσισε να αποχωριστεί τον μπασίστα του Τζόρντι Γουάιτ, γνωστού ως Twiggy Ramirez.

«Θα αντικατασταθεί στην επόμενη περιοδεία. Του εύχομαι καλή τύχη», δήλωσε ο Μέριλιν Μάνσον μέσω του Twitter.

Πέντε μέρες πριν, η Τζέσικα Ανταμς, τραγουδίστρια του gothic rock, γνωστή από το γκρουπ της Jack Off Jill, κατηγόρησε τον Τζορντι Γουάιτ για σεξουαλική κακοποίηση όταν είχαν ερωτική σχέση τη δεκαετία του ΄90.

Η «Jessicka» κατήγγειλε μέσω του λογαριασμού της στο Facebook ότι ο Twiggy Ramirez την βίασε απειλώντας να την στραγγαλίσει, ότι φώναξε «όχι» τόσο δυνατά που οι γείτονες αναγκάσθηκαν να επέμβουν.

Όπως στον κόσμο του σινεμά όπου κυριαρχεί η «ομερτά», έτσι και η μουσική βιομηχανία την ώθησε να σιωπήσει, εξήγησε η ίδια.

Πηγή: ΑΠΕ

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight