CULTURE

/

Στο διήμερο 6ο Φεστιβάλ Χορωδιών "Απόλλων Μουσηγέτης’' η Νεανική Χορωδία της Πολυφωνικής της Πάτρας

Κοινοποίηση
Tweet

Το Σάββατο 21 Οκτωβρίου

Αναχωρεί το Σάββατο για την Κηφισιά της Αττικής, η ΝΕΑΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, προκειμένου να λάβει μέρος στο διήμερο 6ο Φεστιβάλ Χορωδιών "Απόλλων Μουσηγέτης’' που οργανώνει ο τοπικός Σύλλογος, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Κηφισιάς, με ελεύθερη για το κοινό είσοδο. Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση:

"Η ΝΕΑΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, θα λάβει μέρος στη συναυλία του Σαββάτου, από κοινού με 4 χορωδίες από διάφορα μέρη της Ελλάδος.

Η χορωδία θα ερμηνεύσει τα έργα: ‘’A LITTLE JAZZ MASS’’ (Kyrie- Gloria), BOB CHILCOTT, ‘’IN MY DREAMS’’, SALLY K. ALBRECHT & JAY ALTHOUSE, ‘’ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΥΡΟ ΚΑΙ ΤΖΙΑ’’, στίχοι: ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ, ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, επεξεργασία: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ, ‘’ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ’’, στίχοι: ΑΡΗΣ ΔΑΒΑΡΑΚΗΣ, ΕΥΑΝΘΙΑ ΡΕΜΠΟΥΤΣΙΚΑ, επεξεργασία: ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΙΤΣΟΥ, ‘’SINGIN’ IN THE RAIN’’, από το Μιούζικαλ: ‘’SINGIN’ IN THE RAIN’’, στίχοι: ARTHUR FREED, NACIO HERB BROWN, επεξεργασία: MARK HAYES.

Τη χορωδία θα διευθύνει η Μαέστρος Δήμητρα Πίτσου- Διαμαντοπούλου. Πιάνο θα παίξει η Αλμπένα Πενκόβα και κρουστά ο Γιώργος Λαμπράκος, καθηγητές του Ωδείου της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ. Της αποστολής θα ηγηθεί ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Οργανισμού, Μο Σταύρος Σολωμός και τα στελέχη του Οργανισμού, Γιώργος Σταματόπουλος, Ολυμπία Ζώη και Έφη Καββαδία- Ζέρβα.

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Culture