ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Οι Πατρινοί αθλητές τρίαθλου προετοιμάζονται για Λουτράκι

Σταθόπουλος Τάσσος
legtas70@hotmail.com
Κοινοποίηση
Tweet

Διεξαγεται την Κυριακή το πανελλήνιο πρωτάθλημα

Το Λουτράκι ετοιμάζεται να υποδεχθεί στις 15 Οκτωβρίου τον αγώνα της χρονιάς! Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και Μεσογειακό Κύπελλο Τριάθλου “Triathlon1” με διοργανωτές την Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου και το Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων.

 

Μάλιστα, ο διεθνής αγώνας Triathlon1 αποτελεί τον τελικό της σειράς του Μεσογειακού Κυπέλλου Τριάθλου και διεξάγονται υπό την αιγίδα της Μεσογειακής Ομοσπονδίας Τριάθλου και της Περιφέρειας Πελλοπονήσου.

 

Στο πρωτάθλημα αναμένεται να πάρουν μέρος και πάρα πολλοί πατρινοί πρωταθλητές, μερικοί εκ των οποίων συγκαταλέγονται στους καλύτερους της Ελλάδας!

 

Το "κέντρο" του αγώνα θα είναι το Club WAVES Club στο Λουτράκι, όπου θα υπάρχει η βασική εγκατάσταση της διοργάνωσης (ζώνη αλλαγών, εκκίνηση, τερματισμός) καθώς και η γραμματεία του αγώνα. Το WAVES βρίσκεται δίπλα στο Club Hotel Casino Loutraki.

 

Παράλληλα θα διεξαχθεί και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου 2017 για τις κατηγορίες Elite Ανδρών – Γυναικών (Elite), Εφήβων – Νεανίδων (Junior), Παίδων Κορασίδων Α και Β (Youth), Παμπαίδων Παγκορασίδων Α και Β (Kids).

Ο αγώνας Triathlon1 των κατηγοριων Age – Group είναι ανοιχτός προς όλους τους αθλητές και αθλούμενους. Παράλληλα θα γίνει και αγώνας σκυταλοδρομίας με κάθε αθλητή της ομάδας να κάνει από ένα σκέλος του τριάθλου. Στα πλαίσια της ίδιας διοργάνωσης θα διεξαχθούν και αναπτυξιακοί αγώνες Aquathlon και Super Sprint Triathlon , ανοιχτοί προς όλους τους αθλούμενους όπως και τα AG.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις