ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Οι "κρυφές" δημόσιες τουαλέτες στο κέντρο - Πού είναι και πώς λειτουργούν - ΦΩΤΟ

Τσίχλα Κωνσταντίνα
konstantinatsi@hotmail.com , Facebook Page
Κοινοποίηση
Tweet

Σε αρκετά καλή κατάσταση

Βόλτα, ψώνια κι ένα "σωρό δουλειές" είναι οι αιτίες για τις οποίες μπορεί κανείς να μείνει στο κέντρο της πόλης για πολλές ώρες. Και σίγουρα κάποια στιγμή θα έχει την ανάγκη να χρησιμοποιήσει μια… τουαλέτα.

Μπορεί το να καταφύγει κανείς σε ένα χώρο εστίασης να φαίνεται η πρώτη και εύκολη λύση, όμως πολλές φορές δεν είναι. Δεν είναι λίγοι οι χώροι, οι οποίοι έχουν για τη χρήση της τουαλέτας κωδικό που αναγράφεται στην απόδειξη που παίρνουν οι πελάτες του καταστήματος.

Έτσι λοιπόν η επόμενη λύση είναι οι δημόσιες τουαλέτες. Στο κέντρο της Πάτρας υπάρχουν τρεiς. Λειτουργούν καθημερινά από το πρωί έως τις 20:30 το απόγευμα. Λίγο πριν τις 14:00 κλείνουν, για λίγο, έτσι ώστε να καθαριστούν.

Να σημειώσουμε ότι οι δημόσιες τουαλέτες στο κέντρο της Πάτρας είναι σε καλή κατάσταση και αρκετά καθαρές. Σε κάθε μία εργάζεται ένα άτομο που φροντίζει γι΄ αυτό ενώ σε μεγάλες διοργανώσεις (π.χ καρναβάλι)  απασχολούνται περισσότερα άτομα έτσι ώστε να διατηρούνται οι τουαλέτες σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση.

Πάμε να δούμε πού βρίσκονται...

*Στην πλατεία Γεωργίου

*Στην πλατεία  Eθνικής Αντίστασης (Όλγας)

*Στα Υψηλά Αλώνια (Κανάρη)

*Οι φωτογραφίες είναι του Δημήτρη Χριστοδουλόπουλου

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις