SPOTLIGHT

/

Γάμος Ελένης Τσολάκη: Δείτε ποιό ήταν το μενού της δεξίωσης

Κοινοποίηση
Tweet

Χειροποίητα ravioli, Κρητική σαλάτα και Γουρουνόπουλο γάλακτος

Η παρουσιάστρια του Alpha Ελένη Τσολάκη που είχε πριν λίγα χρόνια παρουσιάσει και την παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού, και ο Παύλος Πετρουλάκης ανέβηκαν μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας και στη συνέχεια γλέντησαν μαζί με τους λαμπερούς καλεσμένους τους, αφού βεβαίως, φρόντισαν να… φάνε όλοι καλά.

Το μενού της δεξίωσης σύμφωνα με το zappit.gr, περιέλαμβανε τα εξής:

Πρώτο πιάτο

Κρητική σαλάτα με κριθαλοκούλουρο, ντομάτα και ανθότυρο

Περαστό

Χορτόπιτα με παραδοσιακό χειροποίητο φύλλο

Δεύτερο πιάτο

Χειροποίητα ravioli γεμιστά με σέσκουλα και ανθότυρο, κρέμα τρούφας και φλοίδες παρμεζάνας

Κυρίως πιάτο

Chateaubriand από φιλέτο γάλακτος με πουρέ πατάτας και σπαράγγια

Περαστό

Γουρουνόπουλο γάλακτος ολόκληρο και αρνί, με sauce μουστάρδας

Επιδόρπιο

Γαμήλια τούρτα

Καφές mignardises

Επιδόρπια σε buffet

Ποτηράκια με διάφορε γεύσεις mousse

Φρουτοσαλάτα με φρέσκα καλοκαιρινά φρούτα

Baba au rum με κόκκινα φρούτα

Καρυδόπιτα με σοκολάτα

Λουκουμάδες με μέλι, καρύδια, κανέλα και παγωτό.

*Το ιερό μυστήριο έγινε στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου στο Island της Βάρκιζας όπου πραγματοποιήθηκε και η γαμήλια δεξίωση.

H φωτ. είναι από την ανάρτηση στο iefimerida.gr.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight