Πέταξαν φυλλάδια με συνθήματα σχετικά με τα μνημόνια
Η ομάδα «Ρουβίκωνας» μαζί με την Αναρχική Συλλογικότητα Νέας Φιλαδέλφειας εισέβαλαν στην Τράπεζα της Ελλάδος, σύμφωνα με την αστυνομία, ενώ υπάρχει και σχετική ανάρτηση στον ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου Athens.indymedia.org, που αναφέρει ότι θα ακολουθήσει κείμενο για τη συγκεκριμένη κίνηση.
Η ομάδα αποτελούνταν από περίπου 20 άτομα, τα οποία εισήλθαν στο κτίριο γύρω στις 13.40, από την οδό Εδουάρδου, Λο, πέταξαν φυλλάδια με συνθήματα σχετικά με τα μνημόνια και έφυγαν αμέσως.
Από την Αστυνομία που έφτασε στο σημείο, έγιναν κάποιες προσαγωγές από τν γύρω περιοχή, αλλά, όπως έγινε γνωστό, θα αφεθούν όλοι ελεύθεροι, καθώς δεν φαίνεται να έχουν σχέση με το περιστατικό.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr