Οι διαδηλωτές είχαν ξεκινήσει από τον Λευκό Πύργο
Τον φραγμό των ΜΑΤ συνάντησαν διαδηλωτές που ξεκίνησαν νωρίτερα από τον Λευκό Πύργο, με σκοπό να καταλήξουν στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, όπου θα διεξαχθεί η τελετή αναγόρευσης του Προέδρου της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ σε επίτιμο διδάκτορα της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ, παρουσία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.
Μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων ενάντια στους πλειστηριασμούς, των ΛΑΕ, ΟΚΔΕ και άλλων κομμάτων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, καθώς και μέλη φοιτητικών παρατάξεων, ξεκίνησαν πορεία επί της Λ. Μεγάλου Αλεξάνδρου, με στόχο να φτάσουν στο Μέγαρο Μουσικής, ωστόσο, οι κλούβες της αστυνομίας τους απαγόρευσαν να προσεγγίσουν το σημείο.
Οι διαδηλωτές προσπάθησαν να περάσουν και προς στιγμήν επικράτησε ένταση, ενώ η αστυνομία έκανε χρήση χημικών για να απομακρύνει τους συγκεντρωθέντες από τον φραγμό.
Δείτε φωτογραφίες:
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr