SPOTLIGHT

/

Χίπστερ, πλέον, ο Κεν της Μπάρμπι!

Κοινοποίηση
Tweet

Επιτέλους, συνειδητοποίησαν ότι και ο Κεν «θέλει, απλά, να είναι διαφορετικός»

Η Μπάρμπι επικρίθηκε, στο παρελθόν, για το ό,τι ήταν η εικόνα της «τέλειας» γυναίκας. Γι' αυτό τον λόγο, καταβλήθηκε κόπος, τα τελευταία χρόνια, να δημιουργηθεί μια ολόκληρη σειρά από κούκλες, σε διάφορα σχήματα και μεγέθη. Ε, ήρθε ο καιρός να ανανεωθεί – Τι να ανανεωθεί; Να εκσυγχρονιστεί, καλύτερα – η εικόνα και του αγοριού της, του Κεν.

Φέτος, παρουσιάστηκαν κούκλες, για τις οποίες ο καλύτερος χαρακτηρισμός είναι «Παιδιά της Χιλετίας»: frontman σε αυτή τη γκάμα o χίπστερ Κεν, ανάμεσα σ' αυτόν με το T-shirt με στάμπα έναν κάκτο και τον άλλον με το πουκάμισο με γιακά και κουμπωμένα τα κουμπιά έως και πάνω-πάνω, είναι ο Man Bun Ken, ο Κεν με κότσο ψηλά!

Οι νέες κούκλες έρχονται είτε στο αρχικό σωματικό μέγεθος, είτε λεπτές, είτε εύσωμες. Και με δυνατότητα επιλογής από εννιά διαφορετικές αποχρώσεις δέρματος. Κι αν ο Κεν με το κότσο ψηλά δεν είναι ο τύπος σας, μπορείτε να καταφύγετε στοn Κεν με μαλλιά ράστα και λεπτή γραβάτα. Ή στον Κεν με το καρό πουκάμισο και Doc Martens (βεβαίως, βεβαίως).

Επιτέλους, συνειδητοποίησαν ότι και ο Κεν «θέλει, απλά, να είναι διαφορετικός».

Καιρός ήταν.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight