CULTURE

/

ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ Η ΠΑΤΡΙΝΗ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΠΕΤΡΑ ΜΑΥΡΙΔΗ

Κοινοποίηση
Tweet

Στις 25 Ιουνίου, στο Πέραμα

Στο φετινό Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου συμμετέχει η Πατρινή ηθοποιός Πέτρα Μαυρίδη και συγκεκριμένα, στον νέο θεσμό του Φεστιβάλ με τίτλο: Άνοιγμα στην Πόλη.

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα Φεστιβάλ μέσα στο Φεστιβάλ το οποίο περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα εκδηλώσεων, όπως δράσεις σε μη θεατρικούς χώρους αλλά και ακτιβιστικές παρεμβάσεις σε ευαίσθητες περιοχές, όχι μόνο στην πόλη της Αθήνας αλλά και σε περιοχές του Πειραιά και της Ελευσίνας.

Έτσι λοιπόν η Πατρινή ηθοποιός, που έκανε το θεατρικό της ντεμπούτο με την «Ζωή του Γαλιλαίου» στο Θέατρο Απόλλων, θα βρεθεί στις 25 Ιουνίου στην Ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη στο Πέραμα με το «Ιφιγένεια εν _ _ _ _ _ _».

Πρόκειται για το κείμενο της Ιφιγένειας εν Αυλίδι, του Ευριπίδη σε όλες τις μεταφράσεις, σε όλες τις θεατρικές παραδόσεις... μαζί με εργαζόμενους και συνταξιούχους της Ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης, την Τατιάνα Παπαμόσχου, τον Γεράσιμο Γεννατά, την  Αθηνά Κυρούση, την Τιτή Αντωνοπούλου, παιδιά από το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο του Γέρακα, από την σχολή «Χοροέκφραση» της Μαρίας Πολίτη στο Πέραμα με τους γονείς τους, την φιλαρμονική ορχήστρα του Πειραιά και φίλους χορογράφους, σκηνοθέτριες, σκηνοθέτες, ηθοποιούς, μουσικούς βιβλιοπώλες, σπουδαστές δραματικών σχολών, ποδηλάτες, μητέρες ...

Eίσοδος ελεύθερη, λόγω του περιορισμένου αριθμού θεατών είναι απαραίτητη η προμήθεια δελτίων εισόδου από το Δημοτικό θέατρο Πειραιά πριν την ημέρα της παράστασης

Παραγωγή Δημοτικό θέατρο Πειραιά και ομάδα χορού Λάθος Κϊνηση.
Στο πλαίσιο της πλατφόρμας δράσεων «Γεφυρώνοντας τις διαφορετικότητες» σε συνεργασία με το @Δημοτικό Θέατρο Πειραιά / Municipal Theatre of Piraeus.
«Άνοιγμα στην Πόλη του Πειραιά» - Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Culture