ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Δυναμική παράσταση του ΠΑΜΕ στο Κ.Υ. Χαλανδριτσας

Ξανάλατος Νίκος
Κοινοποίηση
Tweet

Ενάντια στο πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας

Αγωνιστική παρέμβαση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν η Επιτροπή Αγώνα Υγείας πρόνοιας του ΠΑΜΕ και η Λαϊκή Συσπείρωση Ερυμάνθου  στο Κέντρο Υγείας Χαλανδρίτσας, σήμερα Τετάρτη 8/12, βροντοφωνάζοντας «ΟΧΙ στους νέους τοπικούς φόρους, ΟΧΙ στο χαράτσι των τριών ευρώ, στα νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας. ΟΧΙ στις πληρωμές για τις εργαστηριακές εξετάσεις. Η υγεία είναι αγαθό όχι εμπόρευμα».

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και η ΕΕ, με τη στήριξη της ΝΔ και του ΛΑΟΣ, χαρατσώνει το λαό και εμπορευματοποιεί παραπέρα την υγεία.

Με το μνημόνιο και τον «Καλλικράτη» οδηγούν σε κλείσιμο επαρχιακά κέντρα υγείας, όπως της Χαλανδρίτσας και της Τριταίας. Δείτε το βίντεο.

Οι  δηλώσεις κατά σειρά είναι :
1. Του Θόδωρου Σολωμού, Επιμελητή Α' Γενικού Γιατρού στο Κέντρο Υγείας Χαλανδρίτσας και μέλους της επιτροπής αγώνα Υγείας-Πρόνοιας του ΠΑΜΕ.
2. Του Γιώργου Τσουμπρή, δημοτικού συμβούλου στο Δήμο Ερυμάνθου με τη Λαϊκή Συσπείρωση.
3. Του Δημήτρη Σωτηρακόπουλου, αγρότη κάτοικου Χαλανδρίτσας, στελέχους της ΠΑΣΥ.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις