ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Εμφανίστηκε" ο Σώρρας: Είμαι αθώος, θα δικαιωθώ -Σε λίγες ημέρες θα κάνω νέα ανακοίνωση - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση
Tweet

Παραμένει άφαντος ο Πατρινός αρχηγός της «Ελλήνων Συνέλευσις»

Την ώρα που η Αστυνομία ψάχνει τον Πατρινό αρχηγό της «Ελλήνων Συνέλευσις» Αρτέμη Σώρρα  για να τον συλλάβει καθώς έχει καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης οχτώ ετών, ο ίδιος «βγήκε» το βράδυ της Πέμπτης στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στο «Ε». Ο Αρτέμης Σώρρας επανέλαβε ότι είναι αθώος και πως ο χρόνος θα τον δικαιώσει.

Όσο για το που κρύβεται, δήλωσε ότι βρίσκεται ανάμεσα σε ανθρώπους που τον αγαπούν.

Προσπαθώντας να αιτιολογήσει το γεγονός ότι δεν έχει εμφανιστεί ο Αρτέμης Σώρρας είπε πως:  «Είμαι αθώος... Βρίσκομαι πάντα εδώ και θα ξαναμιλήσω. Είμαι κοντά στους ανθρώπους που με αγαπούν Δεν περιφρονώ τη Δικαιοσύνη. Άλλωστε η Δικαιοσύνη το 2013 με δικαίωσε... Σε λίγες ημέρες θα κάνω νέα ανακοίνωση ο ίδιος. Έχω δεχθεί σοβαρές απειλές και επιθέσεις, τόσο εγώ όσο και ο πολιτικός μας φορέας. Γιατί δεν παρενέβη η Δικαιοσύνη;».

Στη δήλωσή του, που μετέδωσε ο σταθμός ο Αρτέμης Σώρρας, αναφορικά με την καταδίκη του από το δικαστήριο της Πάτρας, δήλωσε πως: «Είμαι αθώος. Δεν έχω καμία σχέση με την κατηγορία. Είμαι εντελώς αθώος. Δεν οφείλω χρήματα. Ας λέει ό,τι θέλει…», αναφερόμενος στον δικηγόρο και κουμπάρο του Φώτη Λεπίδα, ο οποίος τον μήνυσε.

Δείτε το βίντεο από το newsittv

 

Πρώτη ενημέρωση: 20.47

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις