ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτ. Ελλάδα:Τρίωρο από αύριο το μπλόκο στην Πατρών-Αθηνών-Δύο μπλόκα στην Αιτωλ/νια-Πότε κλείνουν οι δρόμοι

Κοινοποίηση
Tweet

Σύσκεψη για τους αγρότες της Ηλείας αύριο

Επεκτείνουν χρονικά τα μπλόκα από αύριο οι αγρότες στην Αιγιάλεια. Έτσι, τα μέλη του Αγροτικού Συλλόγου Αιγίου «Μπακόπουλος-Ντρίνιας», αποφάσισαν να προχωρούν από αύριο Κυριακή σε τριωρο αποκλεισμό της εθνικής οδού στο ύψος των βενζινάδικων στο Αίγιο από τις 6 έως τις 9 το βράδυ.

Απόψε θα κλείσουν το δρόμο για δυο ώρες από τις 5 εως τις 7 το απόγευμα.

Από Δευτέρα αναμένεται να ληφθούν αποφάσεις και για άλλες κινητοποιήσεις, όπως αποκλεισμός υπηρεσιών.

Σε συνδυασμό με την παράταση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο ύψος της Παναγοπούλας έως τις 2 Φεβρουαρίου λόγω αντιπλημμυρικών έργων, η κυκλοφορία των οχημάτων ειδικά τις απογευματινές ώρες μεταξύ Αιγίου και Πάτρας θα εκτρέπεται εξ ολοκλήρου στην Παλαιά Εθνική Οδό, δοκιμάζοντας τις αντοχές των ταξιδιωτών.

Εξάλλου, τη στήριξή του προς τον αγώνα των αγροτών της Αιγιάλειας δήλωσε με ψήφισμά του το Δημοτικό Συμβούλιο Πατρέων, προαναγγέλλοντας επίσκεψη στελεχών της δημοτικής αρχής στο μπλόκο τις επόμενες μέρες.

Μπλόκα στην Αιτωλοακαρνανία

Ξεκινάνε οι κινητοποιήσεις των αγροτών και στην Αιτωλοακαρνανία με τους αγρότες να «στήνουν» δύο μπλόκα, ένα στον κόμβο του Κεφαλοβρύσου και ένα στον Άγιο Νικόλαο Βόνιτσας.

Πέραν των μπλόκων οι αγρότες την Κυριακή στις 12.00 καλούν σε Παναιτωλοακαρνανική συνέλευση Αγροτοκτηνοτρόφων στον κόμβο Κεφαλοβρύσου.

Αύριο Κυριακή στις 11 το πρωί ο αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Ακτίου – Βόνιτσας απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους κτηνοτρόφους και αγρότες της περιοχής για την παραπέρα δράση και οργάνωση του αγώνα και την αντίσταση ενάντια στην αντιαγροτική πολιτική κυβέρνησης και Ε.Ε σε συγκέντρωση με τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα στη θέση «κόμβος βρυσούλας» στη Βόνιτσα (1ο χιλιόμετρο Βόνιτσας – Λευκάδας).

Μπλόκα στην Ηλεία

Οι αγροτες της Ηλείας είχαν τις προηγούμενες ημέρες προχωρήσει σε αποκλεισμό της Πατρών Πύργου στο Λατίφι και αύριο Κυριακή στις  7 το απόγευμα θα πραγματοποιήσουν νέα σύσκεψη στο Σινέ Άστρον στα Λεχαινά για να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους.

Οι αγρότες της Ηλείας προσανατολίζονται σε καταλήψεις και αποκλεισμούς υπηρεσιών.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις