"Ξεφεύγει ο Σαμαράς μετά την στήριξη του Αβραμόπουλου
Κορυφώνεται η αντιπαράθεση των υποψηφίων προέδρων της ΝΔ, την ώρα που νέες δημοσκοπήσεις δίνουν ολοένα και μεγαλύτερο προβάδισμα στον Αντώνη Σαμαρά.
Συγκεκριμένα τα γκάλοπ καταγράφουν ανατροπές μετά την ανοιχτή στήριξη του Δημήτρη Αβραμόπουλου στον Αντώνη Σαμαρά. Δημοσκόπηση της Metron Analysis δίνει προβάδισμα 5,2 στον Μεσσήνιο πολιτικό, με ποσοστό 43,9%, έναντι 38,7 της Ντόρας Μπακογιάννη και 11,1% του Παναγιώτη Ψωμιάδη. Σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση στο δεύτερο γύρο το 48,5% δηλώνει πως θα ψηφίσει τον κ. Σαμαρά έναντι 44,6% της κα. Μπακογιάννη.
Σήμερα, Παρασκευή 13 Νοεμβρίου η Ντόρα Μπακογιάννη συνεχίζει την περιοδεία στην Κρήτη με ομιλεία στις 20:30 στα Χανιά, ο Αντώνης Σαμαράς περιοδεύει στην Εύβοια και θα μιλήσει στις 19:00 στη Χαλκίδα, ενώ ο Παναγιώτης Ψωμιάδης περιοδεύει στη Δ. Μακεδονία.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr