Πανελλήνιο Ανοικτό Πρωτάθλημα στις 4-5 Δεκεμβρίου
Ακόμα μία μεγάλη διοργάνωση πινγκ-πονγκ θα διεξαχθεί στη Πάτρα, που έχει στο παρελθόν φιλοξενήσει μεγάλους αγώνες με πολύ επιτυχία.
Η Τοπική Επιτροπή Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Δυτικής Ελλάδος, θέλοντας να τιμήσει το έργο και τη προσφορά του επί 13 χρόνια προέδρου της Γιάννη Ασημακόπουλου, που απεβίωσε πριν από μερικούς μήνες, διοργανώνει το Πανελλήνιο Ανοικτό Πρωτάθλημα "Ι. Ασημακόπουλος, στις 4-5 Δεκεμβρίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Έσπερου-Αλεξιώτισσας.
Πρόκειται για μία διοργάνωση που έχει ενταχθεί στο επίσημο αγωνιστικό πρόγραμμα της ομοσπονδίας και θα διεξαχθούν ατομικά αγωνίσματα στις κατηγορίες παμπαίδων - παγκορασίδων, παίδων - κορασίδων και εφήβων - νεανίδων.
Στο πρωτάθλημα αυτό μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα και με δεδομένο ότι τα αποτελέσματά του μετράνε στους πίνακες αξιολόγησης, αναμένονται να αγωνιστούν οι καλύτεροι αθλητές -τριες σε όλες τις κατηγορίες.
Συνδιοργανωτής του πρωταθλήματος είναι ο Οργανισμός Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Πατρέων που είναι πάντα αρωγός στις προσπάθειες της Τοπικής Επιτροπής και έχει βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις την ανάπτυξη του πινγκ-πονγκ στη περιοχή μας.
Πολύτιμη είναι και η συνδρομή της εταιρίας ΛΟΥΞ, που είναι ο χορηγός των αγώνων και είναι πάντα δίπλα σε κάθε αθλητική διοργάνωση που γίνεται στη Πάτρα, ενισχύοντας σε μεγάλο βαθμό τον πατρινό αθλητισμό.
Αποκλειστικός χορηγός επικοινωνίας είναι η ΕΡΑ ΠΑΤΡΑΣ, καθώς μέσα από τη συχνότητά της θα ενημερώνονται οι πατρινοί φίλαθλοι.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr