Λέγεται ότι ήδη ψάχνει γραφεία και συνεργάτες για να οργανώσει τον προεκλογικό της αγώνα
Την έκπληξη φαίνεται να κάνει η γνωστή ηθοποιός Μιμή Ντενίση που «σκίζει» και φέτος με την παράσταση «Σμύρνη μου αγαπημένη». Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η δημοφιλής πρωταγωνίστρια προτίθεται να κατέβει στις εκλογές και μάλιστα χωρίς να βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα κάποιου κόμματος.
Η ίδια δηλώνει πως το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η Αθήνα, την οποία λατρεύει και στην οποία ζει και μεγάλωσε. Άλλωστε, έχει ήδη δώσει τις δικές της μικρές μάχες για την Αθήνα και έχει παλέψει για το Πεδίον του Άρεως το οποίο έχει εγκαταλειφθεί και έχει γίνει στέκι ναρκομανών. Η Μιμή Ντενίση συνεχίζει να κατοικεί στο κέντρο της Αθήνας κοντά στο Πεδίον του Άρεως.
Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, κι όπως αναφέρει και το σάιτ της εφημερίδας Έθνος, η ηθοποιός ψάχνει γραφεία και συνεργάτες για να οργανώσει τον προεκλογικό της αγώνα.
Η κίνηση της αυτή κάνει πολλούς να σκεφτούν πως σχετίζεται με τον μεγάλο έρωτα που είχε ζήσει με τον αείμνηστο Δήμαρχο Αθήνας Αντώνη Τρίτση. Ο Αντώνης Τρίτσης ήταν από τους πιο δραστήριους δημάρχους της Αθήνας, αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε να πραγματοποιήσει τους στόχους και το όραμά του, αφού πέθανε δυο χρόνια μετά την εκλογή του. Με τον Αντώνη Τρίτση η Μιμή Ντενίση ήταν αρραβωνιασμένη αλλά δεν παντρεύτηκαν ποτέ. καν ποτέ.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr