ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ιάσονας Φωτήλας : Hasta la mnimonia Tsipra siempre!

Κοινοποίηση
Tweet

Η τοποθέτηση του βουλευτή Αχαΐας για τον προϋπολογισμό

«Το παρόν σχέδιο προϋπολογισμού είναι απίθανο να εφαρμοστεί, όπως λέει και το γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής και το Ελληνικό Δημοσιονομικό Συμβούλιο» επισήμανε ο Ιάσονας Φωτήλας, βουλευτής Αχαΐας κατά την τοποθέτησή του στην Ολομέλεια στη συζήτηση για τον Προϋπολογισμό 2017.

Ο κ. Φωτήλας τόνισε ότι η πολιτική της κυβέρνησης «έχει δεσμεύσει την επόμενη κυβέρνηση σε ένα μηχανισμό εφαρμογής των υψηλών πλεονασμάτων».

Τα «επιτεύγματα» της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ είναι η ύφεση, ένα 3ο και ένα μελλοντικό 4ο μνημόνιο με εκχώρηση της περιουσίας του δημοσίου για 100 χρόνια στους δανειστές, με capital controls, με επιβαρύνσεις 6 δις ευρώ μέτρων για το λαό και 2,7 δις επιπλέον για το 2017, με αυξήσεις σε ΦΠΑ, νέους φόρους, περικοπές μισθών και συντάξεων.

Η κοινωνία ταλανίζεται από την ανεργία και για πρώτη φορά οι ευέλικτες σχέσεις εργασίας ξεπέρασαν τη μόνιμη και σταθερή απασχόληση. Αλλά η μόνη φροντίδα της κυβέρνησης είναι η διατήρηση του πελατειακού κράτους, αφού «λεφτά υπάρχουν» για προσλήψεις των δικών τους παιδιών.

Δείτε το βίντεο της ομιλίας εδώ:

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις