ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Ανοίγει τις πύλες του σε μια εβδομάδα το Χριστουγεννιάτικο χωριό στην πλατεία Γεωργίου-"Πάγος" στο παγοδρόμιο,ο Άη Βασίλης "έκπληξη",τα παραμυθόσπιτα και το έλατο!

Κοινοποίηση
Tweet

Πυρετώδεις οι εργασίες

Πυρετώδεις οι ετοιμασίες για την επίσημη έναρξη λειτουργίας του Χριστουγεννιάτικου χωριού στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας. Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν το χωριό να παραδίδεται στους πολίτες στις 10 Δεκεμβρίου. Έτσι την ερχόμενη εβδομάδα τα δημοτικά συνεργεία θα αρχίσουν σταδιακά να τοποθετούν στην κεντρική πλατεία της Πάτρας τα ξύλινα σπιτάκια που έχει προμηθευτεί φέτος η δημοτική αρχή αλλά και το τεράστιο έλατο που θα στολιστεί χριστουγεννιάτικα.

Πάτρα: Έλατο... 15 μέτρων στο κέντρο της πλατείας Γεωργίου- Το σήμα κατατεθέν των φετινών Χριστουγέννων θα έρθει δωρεάν από το... Μάνεσι!

Στα σπιτάκια που θα τοποθετηθούν στην πλατεία (τα οποία θα είναι περισσότερα και μεγαλύτερα από τις προηγούμενες χρονιές) σύμφωνα με πληροφορίες θα υπάρχει προσωπικό που θα διαβάζει παραμύθια στους μικρούς επισκέπτες.

Επίσης, θα λειτουργούν εργαστήρια ζαχαροπλαστικής που θα προσφέρουν γλυκίσματα στα παιδιά, κουκλοθέατρο, σαλτιμπάγκοι, μουσικά σχήματα, χορωδίες του Δήμου.

Μια από τις καινοτομίες που θα συζητηθεί είναι η φυσιογνωμία  ενός Αη Βασίλη που θα τοποθετηθεί σε κάποιο από τα σπιτάκια. Οι πληροφορίες θέλουν τη συγκεκριμένη φιγούρα να έχει τα χαρακτηριστικά μιας οικείας στους Πατρινούς πολιτικής … φυσιογνωμίας που πρωταγωνιστεί στα δημοτικά πράγματα….

Την ίδια ώρα, η πρόθεση για τη λειτουργία παγοδρομίου από τον Δήμο στα  Ψηλαλώνια φαίνεται να παγώνει παρά την τοποθέτηση της εγκατάστασης προ ημερών στο σημείο, Λόγω του ισχύοντος θεσμικού πλαισίου σύμφωνα με την εφημερίδα Πελοπόννησος δεν θα επιτραπεί η λειτουργία του.

Πάτρα:Εορταστικές...ετοιμασίες στις πλατείες όπου στήνεται παγοδρόμιο και καρουσέλ-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Παρόλα αυτά οι μικροί πατρινοί άρχισαν ήδη να χρησιμοποιούν τα καινούργια παιχνίδια που τοποθετήθηκαν στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων και της πλατείας Όλγας.

Πάτρα: ΑΥΤΗ είναι η νέα, σύγχρονη και ασφαλής παιδική χαρά στα Ψηλαλώνια

*πρώτη ενημέρωση 16.04μμ

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις