ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ζάκυνθος: Βρέθηκε νεκρός ο 33χρονος που αγνοείτο

Κοινοποίηση
Tweet

Στις έρευνες συμμετείχε κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα

Νεκρός βρέθηκε νωρίτερα ο 33χρονος Γιώργος Ζουπάνος που αγνοείτο στη Ζάκυνθο, το αυτοκίνητο του οποίου βρέθηκε σε βαθύ πλημμυρισμένο χαντάκι στην περιοχή του Βανάτου. Το σώμα του 33χρονου βρέθηκε τρία χιλιόμετρα μακριά από το αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο νεαρός βρισκόταν στο αυτοκίνητό του όταν εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης ακινητοποιήθηκε κοντά στο δημοτικό σχολείο Κάμπου. Τη δήλωση της εξαφάνισής του έκανε στην Αστυνομία ο αδελφός του που παρακολουθεί τις έρευνες με κομμένη την ανάσα. Το πρωί βρέθηκε σε χαντάκι το αυτοκίνητο που οδηγούσε αλλά όχι και ο ίδιος.

Στην περιοχή βρέθηκε συνεργείο της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα.

Φωτογραφία από το imerazante.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 33χρονου Ζακυνθινού – Εντοπίστηκε το αμάξι του

Βούλιαξε η Ζάκυνθος – Σοβαρά τα προβλήματα από τις πλημμύρες – Συνεχίζονται οι έρευνες για τον 33χρονο που αγνοείται – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις