ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα:Της κακομοίρας έξω από νηπιαγωγείο-Η παρατήρηση της δασκάλας οδήγησε σε "μάχη"-Επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. και τραυματισμοί-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Κοινοποίηση
Tweet

Συνέβη στο Αγρίνιο

Επεισόδιο με ελαφρύ τραυματισμό ενός ατόμου, λίγο πριν τις δυο το μεσημέρι στον πεζόδρομο Ποιητών στο Αγρίνιο, κοντά στο 4ο Νηπιαγωγείο της πόλης του Αγρινίου, μπροστά σε εμβρόντητα μικρά παιδιά , γονείς και περαστικούς.Η Αστυνομία που έσπευσε επι τόπου με ένα περιπολικό και αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ. προχώρησε σε προσαγωγές και οι εμπλεκόμενοι βρέθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Αγρινίου.

Σύμφωνα με  πληροφορίες, πατέρας νηπίου,  ηλικίας 35 ετών δέχθηκε τις παρατηρήσεις νηπιαγωγού, επειδή πήγαινε διαρκώς αργά για να πάρει το παιδί του. Το μέρος της νηπιαγωγού  φέρεται πως πήρε ένας 54χρονος, (δεν έχει διευκρινιστεί εάν ήταν και αυτός γονέας) με αποτέλεσμα οι δυο άνδρες να έρθουν τελικά στα χέρια να και να δαρθούν ανηλεώς.

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις