SPORTS

/

Α1 μπάσκετ: Άνετη επιστροφή στις νίκες για τον Παναθηναϊκό-Εντός προγράμματος ήττα για τον Κόροιβο

Κοινοποίηση
Tweet

Οι πράσινοι επικράτησαν με 96-65 της ομάδας της Αμαλιάδας στο ΟΑΚΑ

Υπό το βλέμμα του Τσάβι Πασκουάλ, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 96-65 του Κόροιβου κι έδειξε ζεστός για τα back to back ματς στην Ευρωλίγκα. «Καυτοί» Σίνγκλεντον-Ρίβερς, κοντά σε triple-double ο Καλάθης.

Από την πρώτη φάση κιόλας (σ.σ.: κλέψιμο) οι παίκτες του Παναθηναϊκού έδειξαν ότι δεν πρόκειται να διαπραγματευτούν τη νίκη απέναντι στον Κόροιβο, μετατρέποντας γρήγορα το παιχνίδι σε παράσταση για ένα ρόλο. Το τελικό +31 (96-65) απλά επιβεβαίωσε τη διαφορά δυναμικότητας των ομάδων.

Σε αυτό βέβαια βοήθησε κι η διάθεση -μαζί με την ενέργεια- που παρουσίασαν στο παρκέ, παρά τη δεδομένη κούραση από το ταξίδι στη Μόσχα και τη χθεσινή (22/10) ταλαιπωρία στην πτήση της επιστροφής στο "Ελευθέριος Βενιζέλος".

Όπως και να έχει, η διαφορά ξέφυγε πολύ γρήγορα (24-9 στο 10'), συντηρήθηκε με άνεση από τους "πράσινους" κι έτσι τελείωσε πολύ νωρίς κάθε συζήτηση περί των δύο βαθμών της νίκης.

Ταυτόχρονα, ο Γιώργος Βόβορας βρήκε την ευκαιρία να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής, ξεκουράζοντας παράλληλα τους παίκτες που καταπονήθηκαν περισσότερο τις προηγούμενες ημέρες, αλλά και να μην χρησιμοποιήσει τον Τζέιμς Γκιστ, για προληπτικούς λόγους.

Από την άλλη, ο Κόροιβος έδειξε για τρίτο σερί παιχνίδι (σ.σ: είχαν προηγηθεί οι συντριβές από Ολυμπιακό και Κύμη) πως απέχει πολύ από το να θεωρηθεί έτοιμος, την ώρα που ακολουθεί το ντέρμπι με τη Δόξα Λευκάδας (29/10, 17:00). Εκεί όπου χρειάζεται τη νίκη για να μην βρεθεί από τόσο νωρίς σε δύσκολη βαθμολογική κατάσταση.

Τα δεκάλεπτα: 24-9, 51-26, 72-47, 96-65.

Παναθηναϊκός (Βόβορας): Σίνγκλετον 16, Ρίβερς 19, Μποχωρίδης 4, Καλάθης Π. 7, Φώτσης 13, Παππάς 5, Φελντέιν 4, Χαραλαμπόπουλος, Λούντζης 6, Μπουρούσης 14, Καλάθης Ν. 8.

Κόροιβος (Καλαμπάκος): Γκότσερ 9, Μπράουν 17, Μιχάλογλου 2, Βαν Όοστρουμ 10, Σαχπατζίδης 2, Κάτζος 3, Χατζηνικόλας 2, Σπυριδωνίδης 3, Αποστολίδης, Μπεκρής, Ρίτσαρτ 14, Χολ 5.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Α1 μπάσκετ: Ιστορική πρώτη νίκη για την Κύμη επί του Κοροίβου

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports