SPOTLIGHT

/

Το "Utopian Land" των Argo αναδείχθηκε καλύτερο έθνικ τραγούδι της Eurovision 2016

Κοινοποίηση
Tweet

Πέρασαν και την Ουκρανή Τζαμάλα, στα διεθνή βραβεία "Eurocyuclops 2016"

Μπορεί τον περασμένο Μάιο στην Στοκχόλμη να μην τα κατάφεραν και να μην πέρασαν στον τελικό, ωστόσο οι Argo που εκπροσώπησαν τη χώρα μας στη Eurovision 2016, κατέκτησαν μία ακόμη διάκριση. Όπως μας ενημέρωσε το σωματείο οργανωμένων φίλων του θεσμού INFE GREECE, πέντε μήνες μετά το διαγωνισμό, οι Argo κάνουν "double score" μιας που πριν λίγες ημέρες ανακηρύχθηκαν και "καλύτερο GROUP" της διοργάνωσης  κερδίζοντας το "χρυσό" στα διεθνή  βραβεία "Eurocyuclops 2016" με ψήφους από κάθε γωνιά του πλανήτη.

Ψηφοφόροι από την Αμερική και τον Καναδά έως την Βόρεια Κορέα και Αραβικές αλλά και Αφρικανικές χώρες, ψήφισαν κατά συρροή στα πολύ γνωστά αυτά βραβεία που διοργανώνονται  σε διαδικτυακή ψηφοφορία εδώ και πολλά χρόνια και έδωσαν αυτή τη "διπλή νίκη" στους Έλληνες εκπρόσωπους.

Εκτός από το βραβείο για το "καλύτερο συγκρότημα", έγινε γνωστό ότι τελικώς η Ελλάδα πήρε έναν ακόμα τίτλο "από τα χέρια της νικήτριας της φετινής Γιουροβίζιον, της Ουκρανής  Jamala, αυτόν του "καλύτερου έθνικ τραγουδιού" της διοργάνωσης , αφήνοντας πίσω  την εκρηκτική Iveta Mukuchian από την Αρμενία που ξεσήκωσε το στάδιο αλλά και τα τραγούδια της Κροατίας και της Βοσνίας στην τέταρτη και πέμπτη θέση αντίστοιχα. Την ίδια ώρα η φετινή νικήτρια της διοργάνωσης Jamala με το αμφιλεγόμενο τραγούδι της "1944" σκαρφάλωσε μόλις στην τρίτη θέση.

Οι Argo δεν ξέχασαν να στείλουν  το δικό τους μήνυμα ευχαριστώντας όσους τους ψήφισαν και κατέκτησαν  αυτά τα δύο βραβεία, και ευχαριστούν όσους τους κατέταξαν στην πρώτη θέση και στις δύο κατηγορίες στα βραβεία Eurocyclops  2016.

Διαβάστε ακόμα:

Πρώτευσαν οι Argo της Eurovision στα βραβεία EuroCyclops 2016

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight