ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αιγιάλεια: Αγνοείται 83χρονος από τη Ροδιά – Κινητοποίηση κατοίκων και αστυνομίας

Κοινοποίηση
Tweet

Την εξαφάνιση του ηλικιωμένου δήλωσε σήμερα το πρωί στην Ασφάλεια Αιγίου ο πρόεδρος της Τ.Κ. Ροδιάς κ. Βασίλης Π. Ροδόπουλος

Αγνοείται από σήμερα στις 4 τα ξημερώματα ο Παναγιώτης Ροδόπουλος του Βασιλείου, ετών 83, ο οποίος μάλιστα πάσχει από άνοια. Όπως μεταδίδει το filodimos.gr, ο ηλικιωμένος έφυγε μέσα στη νύχτα από το σπίτι της οικογένειας στη Ροδιά, ανοίγοντας τη μπαλκονόπορτα χωρίς να γίνει αντιληπτός και βγαίνοντας έξω.

Ο αγνοούμενος είναι μετρίου αναστήματος, μελαχρινός με μουστάκι και την ώρα της εξαφάνισής του φορούσε χακί στρατιωτικό μπουφάν και τζιν παντελόνι.

Ήδη αρκετοί κάτοικοι από Ροδιά αλλά και την ευρύτερη περιοχή ψάχνουν παντού για να εντοπίσουν τον ηλικιωμένο, ενώ έρευνες πραγματοποιούνται και από την Αστυνομία και το Λιμενικό. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι, ας επικοινωνήσει άμεσα με την Αστυνομία.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις