SPORTS

/

Europa League: Τέταρτη μέρα σε καραντίνα οι παίχτες της Σλόβαν-Αισιοδοξία ότι θα γίνει το ματς με τον ΠΑΟΚ

Κοινοποίηση
Tweet

Οι Τσέχοι ανακοίνωσαν το πρόγραμμα του διημέρου αν και δεν έχουν προπονηθεί ακόμα

Το πρωί της Τρίτης θα γίνουν νέες εξετάσεις στους παίκτες της Σλόβαν. "Θα παίξουμε αλλά δεν θα είμαστε σε κακή κατάσταση" λένε οι Τσέχοι.

Μπορεί να μην είναι βέβαιο ακόμη αλλά οι υπεύθυνοι της Σλόβαν Λίμπερετς αισιοδοξούν ότι το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα γίνει κανονικά την ερχόμενη Πέμπτη.

Αύριο θα υποβληθούν σε εξετάσεις οι ποδοσφαιριστές της Σλόβαν και από τα αποτελέσματα θα κριθεί ως ένα μεγάλο βαθμό η πραγματοποίηση του αγώνα. Ωστόσο από σήμερα φρόντισαν να κάνουν γνωστό το πρόγραμμα του διημέρου του αγώνα.

Στις 19.00 (ώρα Τσεχίας) θα γίνει στο γήπεδο της Λίμπερετς η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ, η οποία θα είναι ανοιχτή για 15’ λεπτά στους εκπροσώπους του Τύπου. Στις 18:00 είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου του Βλάνταν Ίβιτς.

Αντίστοιχα, ο προπονητής της Σλόβαν Λίμπερετς θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 16.30 ενώ η προπόνηση θα γίνει μισή ώρα αργότερα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σούπερ Λίγκα: Πρώτη βαθμολογική απώλεια για τον ΠΑΟΚ

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports