ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Παπαναστασίου: "Ένα μεγάλο από καρδιάς "ευχαριστώ" στους πολίτες που μας πίστεψαν"

Κοινοποίηση
Tweet

Δηλώσεις Γιώργου Παπαναστασίου μετά το αποτέλεσμα του β γύρου των εκλογών

Λίγα λεπτά πριν τις 22:30 ο κ. Γιώργος Παπαναστασίου παραχώρησε δηλώσεις για το αποτέλεσμα του β' γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών. Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Παπαναστασίου:

"Ένα μεγάλο από καρδιάς "ευχαριστώ" στους πολίτες που στο σύντομο διάστημα του προεκλογικού μας αγώνα άκουσαν και πίστεψαν στο μήνυμά μας.

Το εκλογικό αποτέλεσμα δείχνει αφενός ότι η Δυτική Ελλάδα, η πιο φτωχή περιφέρεια της χώρας και μια από τις φτωχότερες της Ευρώπης στέλνει απόψε ένα ηχηρό μήνυμα στην Κυβέρνηση αρνούμενη να ζήσει χειρότερες μέρες.

Αφετέρου δείχνει ότι ένα μεγάλο τμήμα των πολιτών ξέφυγε από τα διλήμματα και τους παραδοσιακούς συσχετισμούς δυνάμεων πιστεύοντας ότι από αύριο μπορούμε να αρχίσουμε να ΖΟΥΜΕ ΔΥΤΙΚΑ.

Αυτό μπορεί σε επίπεδο ποσοτού να μην μας έφτανε για να φέρει την ολική αλλαγή αλλά μας δίνει τεράστια δύναμη για τη συνέχεια και μας δημιουργεί σημαντικές ευθύνες για τις οποίες θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να ανταποκριθούμε.

Εκφράζω τα συγχαρητήριά μου στον κ. Κατσιφάρα και θέλω τόσο ο ίδιος όσο και το σύνολο των κατοίκων αυτού του τόπου να γνωρίζουν πως ο ουσιαστικός εθνικός αγώνας για να αφήσουμε οριστικά στο παρελθόν τη φτώσεια και τη μιζέρια ξεκινάει σήμερα.

Και σε αυτόν τον αγώνα η παραταξή μας θα σταθεί άλλοτε στο πλευρό του νέου Περιφερειάρχη και άλλοτε εποικοδομητικά απέναντί του λειτουργώντας πάντα προς όφελος του τόπου, προς όφελος της Δυτικής Ελλάδας.

Εντός του πρώτου Περιφερειακού Συμβουλίου θα είμαστε μία δύναμη ευθύνης και ουσία και αυτό αποτελεί δέσμευση.

Οι εκλογές τελείωσαν, όχι όμως και η μάχη για την προκοπή του τόπου μας. Σε αυτή μπαίνουμε από αύριο κιόλας απλώνοντας πάλι το χέρι σε όλους και επαναλαμβάνοντας πως όλοι μαζί μπορούμε. Κανένας μόνος του πια."

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις