Ο καραγκιοζοπαίχτης Κώστας Μακρής μαζί με το γιό του Μπάμπη συνεχίζουν και αυτή τη χρονιά
«Ο Καραγκιόζης του Μακρή» ξεκινά για τη νέα σεζόν από την 1η Οκτωβρίου στην οδό Γερμανού 56 στην Πάτρα. Ο καραγκιοζοπαίχτης Κώστας Μακρής μαζί με το γιό του Μπάμπη, όπως και πέρσι, θα δίνουν παραστάσεις Καραγκιόζη κάθε Κυριακή ενώ ξεκινά και η Σχολή Θεάτρου Σκιών.
Κάθε Κυριακή λοιπόν, αρχής γεννωμένης από την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, θα ανεβαίνουν δυο παραστάσεις Καραγκιόζη στις 11.30 το πρωί και στις 6 το απόγευμα, με νέο έργο.
Παράλληλα ξεκινούν και τα μαθήματα στη Σχολή Θεάτρου Σκιών που θα λειτουργεί από την 1η Οκτωβρίου και θα διδάσκονται:
• Κατασκευή φιγούρας, σκηνικών
• Δραματολόγιο και σενάριο Καραγκιόζη
• Κίνηση φιγούρας – αλλαξοφωνία
• Αυτοσχεδιασμός – Σκιά – Κίνηση
• Μουσική επένδυση παραστάσεων
• Αυτοματική δημιουργική γραφή
• Η αποθέωση ως «ολόσωμη κατασκευή» στον Καραγκιόζη
• Θέατρο Σκιών και άλλες τέχνες
• Ιστορία του Θεάτρου Σκιών
Περισσότερες πληροφορίες για τον «Καραγκιόζη του Μακρή»: τηλ. 6980217150, 6951219739, email: kostas-makris@hotmail.com και στο facebook (Θέατρο Σκιών Μπάμπη και Κώστα Μακρή).
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr