ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Γ. Τριανταφυλλόπουλος: "Θα προσβάλλουμε το κύρος των εκλογών"

Κοινοποίηση
Tweet

Ανακοίνωση της παράταξης του Γρηγόρη Τριανταφυλλόπουλου

Ανακοίνωση εξέδωσε η παράταξη του Γρηγόρη Τριανταφυλλόπουλου, με την οποία δηλώνει πως θα προσφύγει δικαστικά για να προσβάλλει το κύρος των εκλογών. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Εάν η αντιστοιχία λόγων και πράξεων είναι το μεγάλο ζητούμενο σε μια εποχή κρίσης, αξιών και πολιτικής ηθικής, η παράταξή μας απέδειξε ότι ο καθαρός πολιτικός της λόγος ήταν πράγματι ειλικρινής.

Ο κεντρικός πυρήνας της παράταξης, η Οργανωτική της Επιτροπή και τα πρόσωπα του κεντρικού ψηφοδελτίου, σε κοινή συνεδρίασή τους το βράδυ της περ. Τρίτης, επικύρωσαν την εισήγηση του επικεφαλής Γρηγόρη Τριανταφυλλόπουλου για σθεναρή αντίδραση σε κάθε είδους συναλλαγή, με οποιοδήποτε αντάλλαγμα. Θέση διαυγής και έντιμη απέναντι στην κοινωνία, που επιβεβαιώνει τη συγκριτική διαφορά των στελεχών της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ απέναντι σε ενέργειες και πρακτικές, που χρόνια τώρα έχουν εγκατασταθεί παρασιτικά στο δημοτικό σκηνικό του Αιγίου και ολόκληρης της Αιγιάλειας.

Οι υποκριτικές δηλώσεις από πρόσωπα που δεν έχουν πλέον τίποτα να δώσουν στην κοινωνία και έχουν καταδικαστεί στη συνείδηση των συμπολιτών μας, ήταν η τελευταία πράξη ενός κακοστημένου «θεατρικού σκηνικού» που οδηγούσε από την πρώτη στιγμή σε συγκεκριμένη κατεύθυνση…

Όλοι έβλεπαν το τι πραγματικά συνέβαινε, πλην του κ. Μιχαλολιάκου και όσων εσκεμμένα έκαναν τα «στραβά μάτια» για να εξυπηρετήσουν δικούς τους προσωπικούς σκοπούς.

Όλοι αυτοί (!) που επέτρεψαν στον κ. Καραφωτιά και την «αυλή του», σε συνεννόηση με τον αιώνιο πολιτευτή που τώρα ως «αθώα περιστερά» δηλώνει ότι κατάλαβε πως ήταν το θύμα, πρέπει πλέον ν' αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι στην κοινωνία για το νοσηρό παρασκήνιο, που οδήγησε σ' ένα αποπνικτικό σκηνικό στην «πρεμιέρα» ενός νέου θεσμού, του «Καλλικράτη», που θα κρίνει το μέλλον του τόπου μας.

Η ανευθυνότητα και η παρασιτική αντίληψη εις βάρος της αυτοδιοίκησης δεν πρέπει να έχει θέση στην επόμενη ημέρα των εκλογών.

Ως παράταξη σ' όλη την προεκλογική περίοδο στηλιτεύσαμε πρακτικές και μεθόδους συγκεκριμένων υποψηφίων και συνεισφέραμε ουσιαστικά στην ενημέρωση των συμπολιτών μας, για να μπορούν σήμερα οι πάντες ν' αξιολογήσουν και να καθορίσουν τη στάση τους.

Ως παράταξη θα πορευτούμε με αξιοπρέπεια σ' έναν δικαστικό αγώνα για να δικαιωθούμε προσβάλλοντας το κύρος των εκλογών. Το «κύρος» που προσέβαλαν με τη συμπεριφορά τους πρόσωπα που υποκριτικά παρουσιάζονται ως τιμητές και εκφραστές της κοινωνίας.

Όλα τα στελέχη της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ έχουν άποψη και θα την εκφράσουν κατά συνείδηση και τη 2η Κυριακή, με ήθος και γνώμονα το καλό του τόπου.

Η συγκροτημένη έκφραση χωρίς μεμονωμένες συμπεριφορές, αλλά η πολιτικά ενιαία θέση μας αποδεικνύει τον αλληλοσεβασμό και την παραταξιακή συνείδηση των στελεχών μας, που αποτελούν εγγύηση για το μέλλον του τόπου και είναι βέβαιο ότι εκφράζοντας την επιθυμία αναρίθμητων συμπολιτών μας, θα διαδραματίσουμε ουσιαστικό ρόλο στο δημοτικό γίγνεσθαι της επόμενης ημέρας ολόκληρης της Αιγιάλειας."

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις