SPORTS

/

Βόλεϊ: Πάτησαν… κορυφή στο 3ο τουρνουά Masters στα Μάταλα!

Κοινοποίηση
Tweet

Οι Κωνσταντίνα Τσοπούλου και Τατιάνα Μολδοβανίδη

Με φόντο τον ιστορικό βράχο με τις σπηλιές στην παραλία των Ματάλων, οι Κωνσταντίνα Τσοπούλου και Τατιάνα Μολδοβανίδη κρέμασαν στο στήθος τους το χρυσό μετάλλιο. Ολοκλήρωσαν λοιπόν αήττητες, αφού στον μεγάλο τελικό του 3ου τουρνουά Masters των Ματάλων, για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα beach volley 2016, επικράτησαν με 2-1 σετ των Χριστίνα Πασιαλή και Αθηνά Δηλαβέρη!

Στις… λεπτομέρειες κρίθηκε ο τελικός του κυρίως ταμπλό των γυναικών του 3ου σταθμού του Πανελληνίου σιρκουί, με τις «Τσοπ» και Μολδοβανίδη να κατακτούν το πρώτο σετ με 21-17.

Ωστόσο οι αξιόμαχες Δηλαβέρη και Πασιαλή δεν άφηναν την μπάλα να πέσει κάτω και κατάφεραν να κάνουν το 25-23, ισοφαρίζοντας στα σετ και στέλνοντας το ματς στο τάι μπρέικ.

Εκεί οι Τσοπούλου και Μολδοβανίδη αν και δυσκολεύτηκαν, είχαν καθαρό μυαλό στις κρίσιμες μπάλες και πήραν το σετ με 17-15, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, με τις Δηλαβέρη και Πασιαλή να κατακτούν το πρώτο τους μετάλλιο για φέτος, το ασημένιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπιτς βόλεϊ: Στην πέμπτη θέση Ξάνθη και Σπηλιωτοπούλου

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports