ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εθελοντική αιμοδοσία στο Κέντρο Υγείας Ακράτας

Κοινοποίηση
Tweet

Από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ανατολικής Αιγιάλειας "Ο Δεσμός"

Ο  Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ανατολικής Αιγιάλειας «Ο Δεσμός» διοργανώνει σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Γ. Ν. Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας» την Κυριακή 3 Ιουλίου εθελοντική  αιμοδοσία  στο  Κέντρο Υγείας Ακράτας από τις 8.30 το πρωί μέχρι τη 13.00 το μεσημέρι.

Η προσφορά  αίματος είναι η μεγαλύτερη εκδήλωση αγάπης  είναι η συνέχεια της ζωής μέσα στο χρόνο. Ας  μη  ξεχνάμε ότι από λίγα γραμμάρια Αίμα  εξαρτάται πολλές φορές η ΖΩΗ  ενός συνανθρώπου μας, ενός φίλου μας, ενός αγαπητού μας  προσώπου ή ακόμη και του ιδίου του   εαυτού  μας, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών «Ο Δεσμός».

Για περισσότερες πληροφορίες τηλ. στο Σύλλογο στα τηλ. 2696022831  & 6944428678.

*Μία συμβουλή από το Σύλλογο: Όταν δίνουμε αίμα  πρέπει να έχουμε φάει ελαφρά το πρωί (πρωινό  που ο καθένας  έχει συνηθίσει να τρώει).

Διαβάστε επίσης:

Μεγάλη συμμετοχή στην εβδομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας και φορέων-ΦΩΤΟ

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις