ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νέα τραγωδία στην Πατρών - Πύργου. Νεκρή 34χρονη από την Πάτρα, σε τροχαίο στη Μανωλάδα-Μέσα στο αυτοκίνητο ήταν και ο 12χρονος γιος της

Κοινοποίηση
Tweet

Ηλεία

Μέχρι το 2020 που όπως εκτιμάται η Νέα Εθνική Πατρών - Πύργου θα μετατραπεί από καρμανιόλα σε πιο ασφαλή αυτοκινητόδρομο, τα θανατηφόρα τροχαία θα αποτελούν πάντα έναν υψηλό κίνδυνο. Σε αυτή τη ΝΕΟ σημειώθηκε ένα ακόμα θανατηφόρο τροχαίο σήμερα τα ξημερώματα , λίγο μετά τις 5.30.

Το όχημα , IX φορτηγάκι, που οδηγούσε η Σ.Β. 34 ετών, κάτοικος Πατρών,γεννημένη στην Αλβανια. εξετράπη της πορείας του επί της ΝΕΟ Πατρών - Πύργου, κοντά στη Νέα Μανωλάδα, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε τσιμεντένιο ρύθρο. Μέσα στο αυτοκίνητο επέβαιναν άλλα τρία άτομα.

Ο ανήλικος γιος της, 12 ετών, οποίος είναι καλά στην υγεία του, όπως αναφέρουν οι μέχρι στιγμής πληροφορίες, η αδελφή της νεκρής οδηγού, 39 ετών  κι ένας ακόμα 24χρονος. Οι τραυματίες είναι ελαφρά και διεκομίσθησαν στο νοσοκομείο του Πύργου.

Σύμφωνα με το ilialive.gr η γυναίκα, είχε κατεύθυνση προς Αμαλιάδα, όπου πήγαινε για μεροκάματο ως μικροπωλητής στη λαϊκή αγορά.


Αχαΐα:Πήραν 4.000 ευρώ από 70χρονη, οι απατεώνες με ... - Thebest.gr

Δύο τροχαία ατυχήματα με τραυματίες, στην Πάτρα με λίγα ... - Thebest.gr

Δυτική Ελλάδα: Αμείωτα τα τροχαία εδώ και ένα χρόνο ... - Thebest.gr

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις