Τι είπε για τις δημοτικές εκλογές
«Είμαι γαλήνιος και αντιμετωπίζω αυτή την κρίσιμη στιγμή, βασιζόμενος στην βοήθεια του Θεού και στην τεράστια επαγγελματική εμπειρία των γιατρών» δήλωσε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι μέσω ανακοινωθέν του νοσοκομείου Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου. Ο 79χρονος Καβαλιέρε θα υποβληθεί σε επέμβαση καρδιάς για την αντικατάσταση αορτικής βαλβίδας την ερχόμενη εβδομάδα.
«Δεν πρόκειται να ξεχάσω το λόγια φίλων, πολιτικών προσώπων, συνεργατών με τους οποίους δουλέψαμε μαζί μια ζωή και υποστηρικτών που θέλησαν να με κάνουν να νιώσω την ανθρώπινη ζεστασιά και εγγύτητά τους» συμπληρώνει.
Για τις δημοτικές εκλογές
Ως πρόεδρος του κόμματος Φόρτσα Ιτάλια, δε, κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν τους υποψήφιους της κεντροδεξιάς κατά τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, στις 19 Ιουνίου».
Στο μεταξύ, ο υποψήφιος της συντηρητικής παράταξης για τον δήμο του Μιλάνου, Στέφανο Παρίζι, διέψευσε πληροφορίες και άρθρα του σημερινού Τύπου σύμφωνα με τα οποία θα μπορούσε να επιλεγεί ως διάδοχος του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στην ηγεσία της Φόρτσα Ιτάλια. «Θέλω να εργασθώ ως δήμαρχος και δεν σκέφθηκα ποτέ να διεκδικήσω κάποια άλλη θέση» δήλωσε ο Παρίζι.
ΠΗΓΗ: tvxs.gr
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr