ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Προβολές και συζητήσεις στην Πάτρα στο πλαίσιο του "Λαϊκού Διδασκαλείου" του ΚΚΕ

Κοινοποίηση
Tweet

Θα προβληθεί η ταινία «Ο πρώτος δάσκαλος» του Α. Κοντσαλόφσκι

Συνεχίζεται η δραστηριότητα των ΚΟ Πάτρας του ΚΚΕ για το “Λαϊκό Διδασκαλείο” του ΔΣΕ –Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδος, Πελοποννήσου με τις εξής εκδηλώσεις:

ΤΡΙΤΗ 31/5

•             Η ΚΟΒ εκπαιδευτικών διοργανώνει προβολή της ταινίας «Ο πρώτος δάσκαλος» του Α. Κοντσαλόφσκι, στο αίθριο του βιβλιοπωλείου της Σύγχρονης Εποχής (Κανακάρη 159), στις 8.30μμ.

ΠΕΜΠΤΗ 2/6

•             Η ΚΟΒ Επισιτισμού – Τουρισμού διοργανώνει ομιλία – συζήτηση με θέμα «Τι ήταν το Λαϊκό Διδασκαλείο Πελοποννήσου», στο αίθριο του βιβλιοπωλείου της Σύγχρονης Εποχής (Κανακάρη 159), στις 8μμ, με ομιλητή τον Βασιλείου Βασίλη, στέλεχος του ΚΚΕ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3/6

•             Η ΚΟΒ Κεντρικού διαμερίσματος διοργανώνει προβολή της ταινίας «Παιδαγωγικό ποίημα», στο λαϊκό δημοτικό θέατρο (Γερμανού και Ηλείας), στις 8μμ.

•             Η ΚΟΒ Νότιας Πάτρας διοργανώνει προβολή της ταινίας “Παιδαγωγικό Ποίημα” στην αίθουσα των ΚΑΠΗ στα Ζαρουχλέϊκα ώρα 8:00 μμ.

•             Η ΚΟΒ Αρκτικού Διαμερίσματος Πάτρας διοργανώνει προβολή της ταινίας “Παιδαγωγικό Ποιήμα” στην αίθουσα των ΚΑΠΗ της  Αγυιάς  ώρα 08:00 μμ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 5/6

•             Η ΚΟΒ Εμπορίου – Υπηρεσιών διοργανώνει προβολή της ταινίας «Ο πρώτος δάσκαλος» του Α. Κοντσαλόφσκι, στην αίθουσα εκδηλώσεων στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, στις 7 μμ.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις