ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στον Κορυδαλλό η 37χρονη που βιντεοσκοπούσε σε στάσεις πορνό, την 8χρονη ανιψιά της-Διαταραχή "βλέπει" ο συνήγορός της-Τι είπε η ίδια και ο αδελφός της- ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση
Tweet

Αρχικά είχε αποφασιστεί η προφυλάκισή της στις φυλακές της Θήβας

Τον δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού πήρε χθες μετά την απολογία της στον Ανακριτή Πατρών η 37χρονη θεία, που έβαζε την 8χρονη ανιψιά της να παίρνει άσεμνες στάσεις και να μιλά με τρόπο που παραπέμπει σε πορνό, τραβώντας τη παράλληλα σε  βίντεο, με το κινητό της.

Η γυναίκα χθες με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα καi Ανακριτή κρίθηκε προφυλακιστέα και αρχικά αποφασίστηκε η μεταοφορα της στις φυλακές Θηβών, ωστόσο δεν την δέχτηκαν ως προσωρινά κρατούμενη και γι΄αυτό πήγε στις φυλακές Κορυδαλλού.

Η 37χρονη φέρεται να είπε ότι δεν θα το ξανακάνει, ενώ ΔΕΝ θέλησε να πει το παραμικρό στους δημοσιογράφους. Αμίλητη βγήκε από τα δικαστήρια και μπήκε στο περιπολικό.

 

O αδερφός της μιλώντας στην κάμερα του thebest.gr και τον Γιάννη Πομώνη, καταδίκασε τις πράξεις της αδερφής του και περιγράφει το περιεχόμενο βίντεο που τράβηξε η θεία.

To παιδί έχει απομακρυνθεί από την πρώτη στιγμή από το οικογενειακό περιβάλλον και αναζητείται ίδρυμα το οποίο θα το φιλοξενήσει.Προς το παρόν παραμένει στην Παιδιατρική Κλινική του ΠΓΝΠ.

Ο δικηγόρος της 37χρονης θείας ζήτησε τη διενέργεια ιατρικής πραγματογνωμοσύνης για την πελάτισσά του για να διαπιστωθεί αν ειχε πνευματική διαύγεια και αν αντιλαμβανόταν τις πράξεις τις.Υποστήριξς ότι η γυναίκα δεν είχε πλήρη συνείδηση.

Πάτρα: ΣΟΚΑΡΟΥΝ τα όσα ακούγονται στο βίντεο, που τραβούσε η θεία, με την ημίγυμνη 8χρονη ανιψιά της - Τι αποκαλύπτει στο thebest.gr o αδελφός της κατηγορουμένης - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

 

Πάτρα: Προφυλακιστέα η 37χρονη που βιντεοσκοπούσε την 8χρονη ανιψιά της - "Δεν θα το ξανακάνω", φέρεται να είπε ενώπιον του εισαγγελέα - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Όλα δείχνουν πως θα καταλήξει σε κάποιο ίδρυμα, το άτυχο 8χρονο κοριτσάκι που βιντεοσκοπούσε γυμνό, η ίδια του η θεία!

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις