Τι λέει ο πρώην Πρόεδρος της Κοινότητας Ρίου
Ο πρώην Πρόεδρος της Κοινότητας Ρίου Τάκης Κατερίνης δηλώνει τη στήριξή του στον υποψήφιο με τον Γιάννη Δημαρά Κώστα Μπουρδούλη. Σε ανακοίνωσή του αναφέρει:
"Τον Κώστα Μπορδούλη, υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Πάτρας από την περιφέρεια του Δήμου Ρίου, με την παράταξη του Γιάννη Δημαρά «Τώρα για την Πάτρα», γνωρισθήκαμε προ εικοσαετίας μέσα από τους κοινούς μας αγώνες για τα σχολεία της περιοχής μας και από τότε παρακολουθώ όλη του την πορεία στα κοινά και όλους τους κοινωνικούς του αγώνες.
Ανεπιφύλακτα λοιπόν τον στηρίζω, τον ψηφίζω και τον προτείνω για Δημοτικό Σύμβουλο Πάτρας, επειδή, πέραν των άλλων, πιστεύω ότι μπορεί να προσφέρει πάρα πολλά στην περιοχή μας και το σπουδαιότερο επειδή με τις γνωστές σε όλους μας
ενέργειές του κατά την οκτάχρονη πορεία του στο Δήμο Ρίου, ως Δημοτικός Σύμβουλος και ως Αντιδήμαρχος, απέδειξε ότι υπάρχουν ακόμη άτομα, ίσως ελάχιστα, που ενώ έχουν αναμειχθεί με τα κοινά, μπορούν και παραμένουν άνθρωποι".
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr