Επί του ΒΑΟ Λουτρακίου
Η Ακαδημία των Σπορ με όπλα την δυνατή άμυνα της και με την παρότρυνση των φιλάθλων, κατάφερε να κερδίσει την ομάδα του ΒΑΟ Λουτρακίου με σκορ 27-20, σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής χάντμπολ των ανδρών.
Σαφώς βελτιωμένη και έξυπνη άμυνα πάνω στους επιτελικούς παίκτες του Λουτρακίου οι Πατρινοί άρχισαν να παίρνουν μια διαφορά στο σκορ, όπου στο 25’ κατάφεραν να την έχουν στα πέντε γκολ διαφορά και να την διαχειρίζονται μέχρι το τέλος του αγώνα, αναλόγως των καταστάσεων.
Δίκαια τελικά έφτασε στην πολυπόθητη νίκη με κορυφαίους στην άμυνα τους Σινούρη, Γεωργίου, Μακρυδάκη και Μάρκοβιτς, ενώ ό τερματοφύλακας Καραβανίδης όποτε χρειάστηκε έκανε σωτήριες αποκρούσεις και κράταγε την διαφορά στα πέντε γκολ.
Επιθετικά η Ακαδημία εκμεταλλεύτηκε την αγωνιστική απειθαρχία των φιλοξενουμένων και με κλειδί τον έξυπνο Μακρυδάκη, εκτελεστές τους Γεωργίου – Παπαγιαννόπουλο και με σημαντική συνεισφορά στα δύο εξτρέμ Καλούδη και Π. Παναγιωταρόπουλο που σημείωσαν συνολικά εννέα γκολ, έφταναν στο εύκολο γκολ που τους οδήγησε τελικά στην νίκη.
Η προπονήτρια Ελένη Αραβαντινού δήλωσε σχετικά:
" Η διαφορά του αγώνα της περασμένης εβδομάδος με τον χτεσινό ήταν τεράστια. Είχαμε θέληση και πάθος για την νίκη και τα καταφέραμε. Δουλέψαμε πάνω στα λάθη μας όλη την βδομάδα, αλλάξαμε το επιθετικό μας σχήμα που σάστισε τους αντιπάλους μας, που μέχρι να καταλάβουν τι γινόταν, είχαμε το μαξιλαράκι της διαφοράς ασφαλείας των πέντε γκολ, που μας οδηγούσε μέχρι την λήξη του αγώνα.
Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές μας για την προσπάθεια τους, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας που μας συμπαραστάθηκαν και τα συγχαρητήρια μου στους αντιπάλους για το αγωνιστικότητα τους σε έναν αγώνα ντέρμπυ που συνολικά ευχαρίστησε τον κόσμο που βρέθηκε στο Κουκούλι".
Τα 5λεπτα: 1-1, 3-2, 5-2, 7-4, 10-5, 14-8, 16-10, 19-14, 21-16, 23-19, 25-20, 27-20.
ΑΚΑΔΗΜΙΑ (Ε. Αραβαντινού - Ι. Παπαγιαννόπουλος): Π. Παναγιωταρόπουλος 4, Παπαγιαννόπουλος 6, Λάγκης, Γεωργίου 10, Μάρκοβιτς 1, Καραβανίδης, Καλλιακμάνης, Καραγιάννης , Σινούρης, Αγραπίδης, Μακρυδάκης 1, Λύγκας , Τριανταφύλλου , Παπανικολάου, Κ. Παναγιωταρόπουλος, Καλούδης 5.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Χάντμπολ: "Αγώνας ζωής και θανάτου" για την Ακαδημία των σπορ
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr