SPORTS

/

Φιλικό με Πήγασο οι Ελπίδες Πάτρας

Κόντης Γιάννης
Κοινοποίηση
Tweet

Χρόνο σε όλους τους παίκτες από τον Ανδρέα Καραβέλα

Στο πλαίσιο του προγραμματισμού της προετοιμασίας της, η ανδρική ομάδα των Ελπίδων, έδωσε έναν ακόμα φιλικό αγώνα με την αντίστοιχη του Πήγασου Αιγίου.

Ο προπονητής των Ελπίδων Ανδρέας Καραβέλας χρησιμοποίησε και τους 18 παίκτες που είχε στην διάθεσή του, ενώ η τακτική του παιχνιδιού κινήθηκε στις παραμέτρους της γρήγορης ανάπτυξης της επίθεσης σε συνδυασμό με επιθετικές άμυνες.

Καθώς η έναρξη του πρωταθλήματος πλησιάζει η επιβάρυνση και ο ρυθμός των προπονήσεων έχει ανέβει ενώ παράλληλα διεξάγονται συμπληρωματικές προπονήσεις αεροβικής στο γυμναστήριο του συνεργάτη των Ελπίδων Άκη Λιβιέρη.

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports