ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αγρίνιο: Κατασχέθηκαν περίπου 300 κιλά κρέας από εγκατάσταση δίχως άδεια

Κοινοποίηση
Tweet

Από την Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας

Συνεχίζονται εντατικά οι έλεγχοι που διενεργεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας προκειμένου να προστατεύσει την υγεία των καταναλωτών από μη κατάλληλα ή παρανόμως παραγόμενα τρόφιμα, ιδίως τώρα που πλησιάζουν οι γιορτές των Χριστουγέννων.

Στο πλαίσιο αυτό, κλιμάκιο του Τμήματος Κτηνιατρικής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας πραγματοποίησε έλεγχο σε εγκατάσταση παραγωγής τροφίμων ζωικής προέλευσης στο Δημοτικό Διαμέρισμα Αγγελοκάστρου του Δήμου Αγρινίου, η οποία  λειτουργούσε χωρίς άδεια.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, κατασχέθηκαν από το κλιμάκιο συνολικά 296,43 κιλά διαφόρων παρασκευασμάτων κρέατος, τα οποία και οδηγήθηκαν σε μονάδα αποτέφρωσης προς καταστροφή.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα συνεχίσει σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες τους ελέγχους με στόχο την προστασία της υγείας των πολιτών.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις