Προσκλεκλημένος του Σύλλογου Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής στη ΒΕΣΟ ΜΑΡΕ
Tσιπούρα σεβίτσε και λαβράκι κρασάτο μαγείρεψε μεταξύ άλλων ο γνωστός σεφ Λευτέρης Λαζάρου, ο οποίος βρέθηκε στην Πάτρα και συγκεκριμένα στην Veso Mare χθες το πρωί προσκεκλημένος του Σύλλογου Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής.
Σε ανακοίνωση του ο Σύλλογος αναφέρει τα εξής: «Ασφαλές, υγιεινό, οικονομικό,ελληνικό και πολύ παρεξηγημένο είναι το ψάρι ιχθυοκαλλιέργειας, δήλωσε ο Λαζάρου.
Με την υποστήριξη του Συλλόγου Εστίασης & Αναψυχής Ν. Αχαΐας, περίπου 200 άτομα παραβρέθηκαν στην αίθουσα Αίγλη στη Veso Mare, όπου ο αναγνωρισμένος σεφ κ. Λαζάρου έδειξε πως φιλετάρονται τα ψάρια, αλλά και πραγματοποίησε συνταγές με τσιπούρες και λαβράκια.
Οι παραβρισκόμενοι στη συνέχεια είχαν την ευκαιρία να κάνουν γευστική δοκιμή. Η παρουσίαση θα συνεχιστεί για γονείς και κηδεμόνες, αλλά και μαθητές από ΙΕΚ και ΚΕΚ. Το catering της εκδήλωσης επιμελήθηκε το Κτήμα Παναγιωτόπουλου».
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr