EXODOS

/

Η συγγραφέας Άννα Δενδρινού συναντά παιδιά στα Goody's Burger House Πάτρας, στην πλατεία Όλγας

Κοινοποίηση
Tweet

Θα ακολουθήσει σειρά εκδηλώσεων μέχρι τα Χριστούγεννα

Σε μια προσπάθεια για εισαγωγή στο Χρισουγεννιάτικο πνεύμα, τα Goody's Burger House Πάτρας ξεκινούν μια σειρά εκδηλώσεων αφιερωμένων στα παιδιά και τα παραμύθια, σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο «38 μοίρες και 14 λεπτά».

Το Σάββατο 14 Νοεμβρίου στις 12:00 το μεσημέρι, το πρώτο ραντεβού των παιδιών και των γονιών τους, έχει δοθεί με την αναγνωρισμένη συγγραφέα Άννα Δενδρινού, στο χώρο των Goody'sBurger House Πάτρας στην πλατεία Όλγας. (Μαιζώνος 65)

Τα παιδιά θα ακούσουν την Άννα Δενδρινού να διηγείται τις εμπειρίες της από το μαγικό κόσμο των παραμυθιών και θα φτιάξουν μαζί τις δικές τους ιστορίες, ενώ τα παραμύθια της θα διατίθενται σε ειδικές τιμές μαζί με άλλες εκπλήξεις.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Life