"Η δημοτική αρχή προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα"
Ο υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου Δημήτρης Σταμάτης με αφορμή τις τελευταίες έντονες βροχοπτώσεις σχολίασε το αποχετευτικό έργο της πόλης. Το Δελτίο Τύπου έχει ως εξής:"Το μεγάλο αποχετευτικό έργο της πόλης του Αγρινίου αποκαλείται παντοροϊκό, κάθε Φθινόπωρο και Χειμώνα όμως γίνεται παντο-πλημμυριακό.
Δεν πέρασε ούτε μια μέρα μετά την φωτογράφηση του κ. Μοσχολιού με τον πρώην εργολάβο εργοδότη του και κατασκευαστή της Περιμετρικής του Αγρινίου και όλα αυτά τα ωραία περί «πραγματικά πρωτοποριακού έργου για το Αγρίνιο που ολοκληρώθηκε και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό» ή το άλλο που έλεγε ότι «κατασκευάστηκαν… και τα απαραίτητα υδραυλικά τεχνικά έργα για αποχέτευση - αποστράγγιση του δρόμου», αποδείχθηκαν όχι απλά και μόνο χίμαιρες προσφοράς, αλλά χείμαρροι.
Μετά από αυτό το «κακό» η Δημοτική αρχή στην προσπάθεια της να δικαιολογήσει, ίσως, τα αδικαιολόγητα μπορεί και να δηλώσει ότι «τίποτα δεν μπορεί να γίνει όταν ανοίγουν οι ουρανοί».
Σε αυτή λοιπόν τη δικαιολογία το μόνο που εμείς μπορούμε να πούμε, είναι το παρακάτω: Οι ουρανοί αυτής της πόλης ανοίγουν. Αυτό είναι το μόνο βέβαιο. Και όχι μόνο οι ουρανοί, αλλά και τα κλειστά συστήματα. Λίγες μόνο μέρες χρειάζονται ως εκείνη την Κυριακή του Νοεμβρίου που όλοι γνωρίζουμε."
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr