ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ασχολείται και πάλι με τα γραφεία στη Βουλή- Αναζητά νέο γραφείο

Κοινοποίηση
Tweet

Στο στόχαστρο επτά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Νέο γραφείο αναζητεί η απερχόμενη πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία αποχωρεί από το κτίριο του Κοινοβουλίου.

 

Σύμφωνα με τα Παραπολιτικά των Νέων, με έγγραφο προς την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ζητά να αδειάσουν τα επτά γραφεία του 7ου ορόφου του κτιρίου που μισθώνει η Βουλή επί της οδού Μητροπόλεως και που έως τώρα φιλοξενούσαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από την περιφέρεια. Μάλιστα, πληροφορίες θέλουν το άδειασμα ορισμένων γραφείων να ζητείται να γίνει μέσα σε 48 ώρες.

Σημειώνεται πως πρόκειται και για το γραφείο που είχε ο Αλέξης Τσίπρας την περίοδο που ήταν πρόεδρος του Συνασπισμού.

Τρία σενάρια θεωρούνται επικρατέστερα για την κίνηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου. Η απερχόμενη πρόεδρος της Βουλής ενδεχομένως να θέλει την απελευθέρωση των συγκεκριμένων χώρων για τη συντήρησή τους και στη συνέχεια την παραχώρησή τους σε άλλους βουλευτές. Το δεύτερο ενδεχόμενο θέλει τη Ζωή να εποφθαλμιά το πρώην γραφείο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και το τρίτο σενάριο είναι ο συνδυασμός των δύο πρώτων.

 

in.gr

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις