Ξαναχτύπησε η γνωστή σπείρα
Στιγμές αγωνίας πέρασε τα ξημερώματα μια κατάκοιτη ηλικιωμένη και η Ουκρανή οικιακή της βοηθός, όταν άγνωστοι εισέβαλαν στη μονοκατοικία όπου διαμένει στη Γλυφάδα.
Οι ληστές απείλησαν τις δύο γυναίκες με πυρακτωμένο ηλεκτρικό σίδερο, προκειμένου η ηλικιωμένη να τους αποκαλύψει πού έκρυβε χρήματα και χρυσαφικά.
Όταν η γυναίκα υπό την απειλή ότι θα την κάψουν, αποκάλυψε την κρυψώνα, οι ληστές τα άρπαξαν κι εξαφανίστηκαν χωρίς να πειράξουν ούτε την ίδια ούτε τη βοηθό της.
Σημειώνεται ότι προ μηνών, η Αστυνομία είχε καταφέρει να φτάσει στα ίχνη της περιβόητης συμμορίας των ληστών με το σίδερο και να συλλάβει κάποια μέλη της. Όμως, τρία εξ αυτών έμειναν ασύλληπτα, ενώ πολλοί ακόμα ληστές μιμούνται τη μέθοδο αυτή, καθώς δεν υποχρεώνονται να μεταφέρουν μαζί τους οπλισμό.
Προς το παρόν, οι δράστες της επίθεσης στη Γλυφάδα παραμένουν ασύλληπτοι, ενώ δεν έχει ξεκαθαριστεί αν πρόκειται για μέλη της συμμορίας ή για ληστές που μιμούνται τη μεθοδολογία.
Πηγή:athensvoice.gr
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr