ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ναι μεν… αλλά, από τους Δημάρχους για την πρόταση της Ντόρας

Ξανάλατος Νίκος
Κοινοποίηση
Tweet

Πρότεινε να στηθούν κάλπες για να επιλεγούν οι υποψήφιοι δήμαρχοι της ΝΔ

Για την ανάδειξη των προσώπων που θα διεκδικήσουν το αξίωμα του Δημάρχου μέσω κάλπης στο πλαίσιο εσωτερικών διαδικασιών, μίλησε η υποψήφια για την Προεδρία του κόμματος της Ν.Δ Ντόρα Μπακογιάννη.

Σήμερα δυο μέρες μετά την ομιλία Μπακογιαννη στην Πάτρα υπό προϋποθέσεις γίνεται αποδεκτή η πρόταση αυτή  από τα τοπικά κομματικά στελέχη.

«Με την επιλογή μέσω κάλπης των υποψηφίων δημάρχων θα μπει τέλος στους αντάρτες που αυτομολούν από το κόμμα κατά την διαδικασία των εκλογών της τοπικής αυτοδιοίκησης,» δήλωσε ο πρώην Δήμαρχος Πατρέων Ευάγγελος Φλωράτος, που στηρίζει την πρόταση της κυρίας Μπακογιαννη.

«Περισσότερα προβλήματα θα προκαλέσει απ’  όσα θα λύσει η χρήση της κάλπης» δηλώνει ο Δήμαρχος Μόβρης Ανδρέας Παναγιωτόπουλος.

Σε κάθε περίπτωση η κάλπη  αυτή θα στερήσει από τους άρχοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης που θα δεχθούν να ενταχθούν στην διαδικασία το επιχείρημα του ανεξάρτητου και αυτό κάνει πολλούς, όπως ο Δήμαρχος Αιγίου Απόστολος Καραφωτιας να είναι αρνητικοί

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις