ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ι. Φωτήλας – «Μόνο το Ποτάμι δεν λαΐκισε, δεν είπε ψέματα, δε χάιδεψε αυτιά»

Κοινοποίηση
Tweet

Ο βουλευτής Αχαίας του "Ποταμιού" ήταν καλεσμένος στο κανάλι Super B

Η κυβέρνηση Τσίπρα- Καμμένου κερδίζει το ρεκόρ γκίνες για τα λάθη που έκανε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα δήλωσε ο βουλευτής Αχαΐας του «Ποταμιού», Ιάσονας Φωτήλας μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό SUPER B, όπου βρέθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Ο κ. Φωτήλας επεσήμανε ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως παλιότερα η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, έφτιαξε τον πελατειακό στρατό του, με συντεχνιακά συμφέροντα και υποχρεώσεις. Τόνισε ότι είναι απαραίτητη η αποκομματοποίηση της Δημόσιας Διοίκησης. Μόνο το Ποτάμι είναι απεγκλωβισμένο από αυτά τα συμφέροντα και μπορεί να προβεί στις καίριες μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα.

Ο βουλευτής Αχαΐας υπογράμμισε ότι η χώρα δεν αντέχει τις εκλογές. Πιστεύει ότι οι αλλαγές που χρειάζεται η Ελλάδα μπορούν να υλοποιηθούν μόνο από ευρείες πλειοψηφίες. Για το λόγο αυτό έπρεπε να γίνει μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας- όχι ειδικού σκοπού. Όμως, ο κ. Τσίπρας ήθελε εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου ώστε να προλάβει τη δεύτερη μείωση των συντάξεων, τον ΕΝΦΙΑ και όλες τις άλλες οικονομικές υποχρεώσεις που θα έχει ο ελληνικός λαός από τον Οκτώβριο.

Όσον αφορά στο μεταναστευτικό ο κ. Φωτήλας τόνισε ότι η κυβέρνηση ευαγγελίζεται ότι είναι ευρωπαϊκό θέμα. Παρόλα αυτά η  κυβέρνηση Τσίπρα- Καμμένου κατάφερε να αυξήσει την αναλογία εισόδου μεταναστών μέσω της Ελλάδας και δεν κατάφερε να δεσμεύσει το μισό δισ που προσφέρει η Ε.Ε., αφού δεν κατάθεσε ολοκληρωμένο σχέδιο μετανάστευσης. Το μόνο που έκανε είναι μια φιέστα για την τακτοποίηση 200 μεταναστών στον Ελαιώνα- μένει να δούμε ποια τα σχέδιά της για τους υπόλοιπους 299.800.

Καταλήγοντας ο βουλευτής Αχαΐας δήλωσε την πίστη του ότι στο Νομό Αχαΐας είναι καταδικασμένο να μειωθεί το 44% που είχε πάρει ΣΥΡΙΖΑ τον Ιανουάριο, ενώ το Ποτάμι έχει αυξητικές τάσεις, αφού είναι το μόνο κόμμα που δεν λαΐκισε, δεν είπε ψέματα, δεν χάιδεψε αυτιά- και αυτό θα το εκτιμήσει ο ελληνικός λαός.

Μπορείτε να δείτε απόσπασμα της εκπομπής στην ιστοσελίδα https://www.youtube.com/watch?v=cX3H0kDnekk&feature=youtu.be

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις