SPOTLIGHT

/

Τα στυλιστικά ατοπήματα των Stars του Hollywood!- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Παπαϊωάννου Γεωργία
Κοινοποίηση
Tweet

Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας

Οι εποχές αλλάζουν, το ίδιο και η μόδα. Κύλισε ο χρόνος και οι αγαπημένοι μας Stars άλλαξαν φυσιογνωμικά αλλά και στυλιστικά. Θα τους δούμε πιο κάτω με τα ρούχα μιας άλλης εποχής, και με must που σήμερα είναι υπερβολικά ή και εντελώς λάθος. Η συνέχεια έπεται απολαυστική και για τα μάτια σας μόνο!

 

Ο  Justin Timberlake είναι πρώτος στη σειρά, με μια εμφάνιση του στο Los Angeles το 2001. Το στυλ που υιοθετεί: «τα βλέπω όλα μπλε» και εδώ γελάμε. Σήμερα αυτό δεν επιτρέπεται και είμαστε αυστηροί!

 

Ναι, ναι μια χαρά βλέπετε! Είναι ο Ashton Kutcher με κολιέ «σερφερ». Δε μας αρέσει καθόλου.

 

Η Anastacia σε μια εμφάνιση της το 2002, τα φόρεσε όλα και ξεμπέρδεψε. Καφέ, κόκκινο, πορτοκαλί, κίτρινο. Μα είπαμε γήινα χρώματα, όχι όλη τη χρωματική παλέτα! Α! Και το μπλε γυαλί , είναι λίγο «κάπως» σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα.

 

Αυτή είναι η Scarlett Johansson; Όχι, δε βλέπουμε καλά, πάμε στον επόμενο! Το παπούτσι και όλο το ντύσιμο είναι άνευ σχολίων.

 

Η Keira Knightley δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες ενδυματολογικές επιλογές και όμως το έκανε. Βγήκε με αυτό το «μπλουζάκι- πιτζάμα». Κακή προσπάθεια!

Όχι και εσύ, Cameron Diaz! Με αυτό το κασκέτο, δε θα βγεις έξω!

 

Την καλύτερη σας τη φυλάξαμε για το τέλος η Βritney Spears. Στην πρώτη φωτογραφία μπορούσε να αφήσει τις πεταλούδες για παιδικό πάρτι. Όχι να τις φορέσει ΟΛΕΣ!

Στη δεύτερη η φούστα και ο συνδυασμός καφέ- τιρκουάζ. Αχ πόνεσαν τα μάτια μας!

Φωτογραφίες: madame.lefigaro.fr

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight