SPORTS

/

Πυγμαχία: Φουλάρει για το ευρωπαϊκό η Φωτεινή Πλέα

Κοινοποίηση
Tweet

Έτοιμη για να διεκδικήσει ένα μετάλλιο η Πατρινή αθλήτρια της Παναχαϊκής

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της εν όψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Ουγγαρίας (15-25 Αυγούστου)  έχει μπει η πυγμάχος της Παναχαϊκής Φωτεινή Πλέα.

Η Πατρινή αθλήτρια λίγο πριν αναχωρήσει για την Ουγγαρία τόνισε: "Αυτή η προσπάθεια μου για μια όσο το δυνατό καλύτερη προετοιμασία και συμμετοχή με αξιώσεις στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γίνεται με την στήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας, καθώς και με την βοήθεια (χορηγίες σε μια τόσο δύσκολή οικονομική περίοδο) από ανθρώπους και φίλους που αγαπάνε τον αθλητισμό και τη γαλανόλευκη σημαία.

Σε αυτό το πλαίσιο θέλω να ευχαριστήσω τους: Mr BERGER BOA VISTA, CAFFE CHERRY’S, το σύνδεσμο φιλάθλων της Παναχαϊκής NORTENOS, PATRAS ΜΟΤΟBIKE CLUB HEL ANGEL και την ομάδα μου Παναχαϊκή Γ.Ε.".

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports