CULTURE

/

Το ενδιαφέρον των Ελλήνων σινεφίλ έχει τραβήξει μία παλιά ταινία με Μπόγκαρτ και Λολομπριτζίτα

Κοινοποίηση
Tweet

Τίτλος του «Πιο Δυνατός απ’ τον Διάβολο»

Μία παλιά ασπρόμαυρη αλλά κλασική κινηματογραφική ταινία του 1953 με τίτλο «Πιο Δυνατός απ’ τον Διάβολο» σε σκηνοθεσία του σπουδαίου Τζον Χιούστον με πρωταγωνιστές τον θρύλο Χάμφρει Μπόγκαρντ και την σέξι Τζίνα Λολομπριτζίτα, προβάλλεται σε επανέκδοση το φετινό καλοκαίρι στη χώρα μας.

Η διανομή του φιλμ είναι από την εταιρεία NEW STAR. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό φιλμ νουάρ το οποίο αγκαλιάστηκε με ενθουσιασμό από τον κόσμο που έδωσε το «παρών» παρά τις αντίξοες συνθήκες των ημερών. Παίζεται αποκλειστικά στον «Ζέφυρο», στην Αθήνα καθημερινά στις 21:00 και 23:00.

Το αναπάντεχο αυτό φιλμ νουάρ του βραβευμένου σκηνοθέτη Τζον Χιούστον, περιλαμβάνει ένα εκπληκτικό καστ ηθοποιών. Ο Χάμφρει  Μπόγκαρτ συνοδευόμενος από δύο γλυκύτατες και ταλαντούχες ηθοποιούς της εποχής, την Τζένιφερ Τζόουνς και την Τζίνα Λολομπριτζίντα καθώς και από άξιους ηθοποιούς όπως ο Ρόμπερτ Μόρλευ και ο Πίτερ Λορ, πρωταγωνιστούν σε αυτό το θρυλικό φιλμ νουάρ. Πάνω από όλα όμως, ξεχωρίζει το διακεκριμένο σκηνοθετικό αποτύπωμα του σκηνοθέτη Τζον Χιούστον, ο οποίος μαζί με τον διάσημο σεναριογράφο και συγγραφέα Τρούμαν Καπότε προσάρμοσαν το σενάριο βασιζόμενοι σε ένα μυθιστόρημα του Τζέιμς Χέλβικ.

"Μπόγκαρτ - Λολομπρίτζιντα - Τζόουνς: Ο γοητευτικός "σκληρός" και οι πανέμορφες γυναίκες του".

"Ένα απίστευτο σενάριο γραμμένο με πολύ κέφι από τον Τρούμαν Καπότε και τον Τζον Χιούστον", είναι μερικές από τις κριτικές που συνοδεύουν την ταινία.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Culture