EXODOS

/

Μία παραδοσιακή "Μεσσηνιακή βραδιά" διοργανώνει ο Αχαικός σύλλογος "Παπαφλέσσας"

Κοινοποίηση
Tweet

Την Κυριακή 28 Ιουνίου 2015 στις 21:00

Ο Αχαϊκός Σύλλογος Μεσσηνίων «Παπαφλέσσας» που συστάθηκε το 1953 και είναι ιδρυτικό μέλος της Μεσσηνιακής Αμφικτιονίας διοργανώνει την ετήσια εκδήλωσή του της «Μεσσηνιακής Βραδιάς» αυτή την Κυριακή 28 Ιουνίου 2015 και ώρα 21:00 το βράδυ, στο κέντρο της «Πλαζ του ΕΟΤ» της Πάτρας.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση – δελτίο Τύπου του συλλόγου όπου πρόεδρος είναι η Πηνελόπη Ν. Λαμπούση και αντιπρόεδρος ο Κωνσταντίνος Βοργιάς, «θα αποτελούσε ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμάς να παραστείτε στην ανωτέρω εκδήλωσή μας στην οποία συναπαντώνται οι Μεσσήνιοι  εν Πάτραις και οι φίλοι τους, διασκεδάζουν με παραδοσιακούς χορούς και γεύονται μεσσηνιακά προϊόντα (παραδοσιακή γουρουνοπούλα, σύκα, δίπλες, ελιές, κ.ά.).

Τιμή ανά άτομο 13 ευρώ (συμπεριλαμβάνονται στο μενού, σαλάτες, τυριά, πατάτες φούρνου, τζατζίκι, χορτόπιτα, τυρόπιτα, παστίτσιο, γουρουνόπουλο, άφθονο κρασί). Για συμμετοχή οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015 στα τηλέφωνα:6974722319, 6932447958 και 6930318871.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Life