Το Δ.Σ. του Θεραπευτηρίου ΟΛΥΜΠΙΟΝ συνεχίζει τις επαφές του και με άλλες χώρες του εξωτερικού, προκειμένου να δεχθεί ασθενείς και άλλων εθνικοτήτων
Στην φιλοξενία ασθενών από τη Λιβύη, οι οποίοι χρήζουν θεραπείας και αποκατάστασης προχώρησε το ΟΛΥΜΠΙΟΝ Θεραπευτήριο της Πάτρας.
Πρόκειται για άνοιγμα της εταιρείας στις διεθνείς αγορές, μέσω του ιατρικού τουρισμού, με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη του Θεραπευτηρίου και την διατήρηση και αύξηση των θέσεων εργασίας, κάτι που λόγω των συνεχόμενων Claw Back που επέβαλλαν στα ιδιωτικά νοσοκομεία και τα Κέντρα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης οι κυβερνήσεις των τελευταίων χρόνων, δεν ήταν εφικτό να πραγματοποιηθεί.
Το Δ.Σ. του Θεραπευτηρίου ΟΛΥΜΠΙΟΝ συνεχίζει τις επαφές του και με άλλες χώρες του εξωτερικού, προκειμένου να δεχθεί ασθενείς και άλλων εθνικοτήτων, καθώς διαθέτει όλες τις απαιτούμενες πιστοποιήσεις, ενώ η ποιότητα των υποδομών του και των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας είναι εξαιρετικά υψηλού επιπέδου, γεγονός που το καθιστούν ασφαλές για τους ασθενείς και τους συνοδούς τους και από τα πιο σύγχρονα νοσοκομεία της Ελλάδος και του εξωτερικού.
Για μας η ασφάλεια είναι κανόνας, ενώ η καθαριότητα αποτελεί προτεραιότητα.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr