CULTURE

/

ΔΕΙΤΕ το τρέιλερ του νέου φιλμ του Ρόμπερτ Ρέντφορντ και του Νικ Νόλτε "A Walk in the Woods"

Κοινοποίηση
Tweet

H ταινία θα βγει 2 Σεπτεμβρίου 2015 στις Αμερικάνικες αίθουσες

Η ολοκαίνουρια ταινία του 78χρονου θρύλου του κινηματογράφου Ρόμπερτ Ρέντφορντ είναι μία κωμική περιπέτεια με τίτλο «A Walk in the Woods» και έκανε την πρεμιέρα της στο περασμένο Φεστιβάλ Ανεξάρτητου κινηματογράφου του Sundance στη Γιούτα τον Ιανουάριο του 2015 ενώ στις Αμερικάνικες αίθουσες προγραμματίστηκε να βγει στις 2 Σεπτεμβρίου 2015.

Το σχετικό διαφημιστικό τρέιλερ του φιλμ που αναμένεται με ενδιαφέρον, ήδη εδώ και μία μέρα κυκλοφόρησε και σας το παρουσιάζουμε κι εμείς στο thebest.gr. Το σενάριο της ταινίας όπου πρωταγωνιστεί ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ με τον Νικ Νόλτε, έχει βασιστεί στο ταξιδιωτικό αφήγημα του Μπιλ Μπράισον και ο αειθαλής και πάντα γοητευτικός Ρέντφορντ υποδύεται τον Μπράισον που μαζί με έναν γερασμένο και αλκοολικό συνομήλικο του επιχειρούν ένα μεγάλο ταξίδι στην Αμερικάνικη ενδοχώρα, στο λεγόμενο Appalachian Trail.

Όπως γράφει το cinemag.gr, δύο χρόνια πριν ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ επέστρεψε δυναμικά στην ενεργό κινηματογραφική δράση (ως ηθοποιός) με ένα σιωπηλό δράμα που αδίκως παραγκωνίστηκε από τα Όσκαρ εκείνης της χρονιάς, το «Όλα Χάθηκαν – All is Lost» του Τζ. Σι Τσάντορ, όπου υποδύθηκε έναν άνδρα που πολεμάει την φύση και δοκιμάζει τις αντοχές του όταν μένει ακυβέρνητο στη μέση του Ινδικού ωκεανού ένα μικρό πλοιάριο στο οποίο επέβαινε μόνος.

Επίσης έπαιξε στο δεύτερο φιλμ του «Captain America: ο Στρατιώτης του Χειμώνα» των αδελφών Ρούσσο, πλάι στον Κρις Έβανς και την Σκάρλετ Γιόχανσον ενώ το 2012-13 σκηνοθέτησε και πρωταγωνίστησε στον "Κανόνα της Σιωπής" που είχε κάνει την πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ της Βενετίας.

Όπως αναφέρει το cinemag.gr, στο νέο του κινηματογραφικό ταξίδι που κρύβει εκπλήξεις και πολύ χιούμορ, κανείς δεν θα θελήσει να ακολουθήσει τον ήρωα που υποδύεται ο Ρέντφορντ, ούτε η γυναίκα του (Έμα Τόμσον), οπότε ο Μπράισον θα στραφεί στον πρώην κολλητό φίλο του (Νικ Νόλτε), βλέποντας μια ευκαιρία για να αναμοχλεύσει εκείνες τις στιγμές που τους χώρισαν, αλλά και τελικά να συνειδητοποιήσει πόσα είναι εκείνα που ακόμα τους ενώνουν.

Την σκηνοθεσία της ταινίας ανέλαβε ο Κεν Κουάπις, γνωστός κυρίως για τις τηλεοπτικές του δουλειές, από την αμερικάνικη εκδοχή του «The Office» μέχρι το «Parks and Recreations».

*Το φθινόπωρο αναμένεται και μία ακόμη νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον Ρέντφορντ, το πολιτικοκοινωνικό φιλμ "Truth" όπου παίζει μαζί με την Κέιτ Μπλάνσετ.

Eπιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Culture